Δυνατότητα ραντεβού των γονέων με τη Σύμβουλο της Ελληνοαγγλικής Αγωγής μέσω WEBEX.

Δυνατότητα ραντεβού των γονέων με τη Σύμβουλο της Ελληνοαγγλικής Αγωγής μέσω WEBEX.

από Αλεξάνδρα Κωνσταντοπούλου -
Αριθμός απαντήσεων: 0

Ακολουθεί επιστολή από τη σχολική μας Σύμβουλο κα Αγγελική Γιαννίτσα.


Αγαπητοί Γονείς, 

Ελπίζω να είστε καλά στην υγεία σας εσείς και η οικογένειά σας.

Έχουμε ήδη διανύσει μεγάλο χρονικό διάστημα σε συνθήκες απομόνωσης. Ο τρόπος που ζούμε τώρα έχει γίνει η νέα μας πραγματικότητα. Χρειάζεται λένε 21 ημέρες για να γίνει μια επαναλαμβανόμενη συμπεριφορά συνήθεια και αυτό το κατώφλι το έχουμε περάσει προ πολλού.

Θεωρώ τη δεδομένη χρονική στιγμή κατάλληλη για να επικοινωνήσω ξανά μαζί σας. Θα ήθελα να σας ενημερώσω για τη δυνατότητα που δίνεται σε όλους τους γονείς του σχολείου μας για ατομικά ραντεβού μαζί μου μέσω τηλεδιάσκεψης.

Όπως συμβαίνει συνήθως σε περιόδους κρίσης, οι άνθρωποι χρειάζονται στην αρχή κάποιο χρόνο για προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες και να τακτοποιήσουν βασικά πρακτικά ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητά τους, πριν αναδυθούν άλλα ερωτήματα και προβληματισμοί. Εκτός αυτού, όσο περισσότερο επιμηκύνεται το διάστημα του εγκλεισμού τόσο πιο πολύ επιβαρύνονται τα άτομα και οι οικογένειες.

Όσοι γονείς επιθυμούν μπορούν να στείλουν mail στη διεύθυνση a.giannitsa@ellinoagliki.edu.gr με την ώρα και την ημέρα που τους βολεύει να πραγματοποιηθεί το ατομικό ραντεβού. Αμέσως μετά θα λάβουν μια απάντηση επιβεβαίωσης.

Η τηλεδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας WEBEX που χρησιμοποιεί ήδη το σχολείο μας για τα ζωντανά μαθήματα.

Αριθμός Δωματίου WEBEX Αγγελικής Γιαννίτσα: 145 485 262

 

Σκοπός μας είναι να είμαστε δίπλα σε όλες τις οικογένειες που δοκιμάζονται αυτό το διάστημα. Όπως σας έχω πει και στο παρελθόν κανένα συναίσθημα και κανένα πρόβλημα δεν είναι ασήμαντο. Καλή συνέχεια.

 

 Αγγελική Γιαννίτσα

Σύμβουλος Ελληνοαγγλικής Αγωγής