ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΛΕΓΧΩΝ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΛΕΓΧΩΝ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ

από Αλεξάνδρα Κωνσταντοπούλου -
Αριθμός απαντήσεων: 0

Μαρούσι, 13/3/20

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΛΕΓΧΩΝ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ

Αγαπητοί Γονείς,

Ευχόμαστε  από καρδιάς να είστε όλοι υγιείς και να παραμένετε ψύχραιμοι.

Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι οι έλεγχοι προόδου των μαθητών θα παραδοθούν τη Δευτέρα 16/3/20 σε κλειστούς σφραγισμένους φακέλους με τα σχολικά λεωφορεία, την ώρα και στο μέρος που κανονικά παραλαμβάνετε κάθε Δευτέρα  τα παιδιά σας.

Σημείωση :

  • Για τα κορίτσια που κάθε Δευτέρα –Τετάρτη –Παρασκευή πήγαιναν με σχολικό στις 16:30 στο γυμναστήριο του αθλητικού μας συλλόγου, η παράδοση των ελέγχων θα γίνει σύμφωνα με το δρομολόγιο που το παιδί επιστρέφει τις άλλες μέρες.
  • Για τα παιδιά που δεν χρησιμοποιούν σχολικό τη Δευτέρα, αλλά έχουν σχολικό τις υπόλοιπες μέρες, η παράδοση θα γίνει σύμφωνα με την ώρα και την τοποθεσία των άλλων ημερών.
  • Για τα παιδιά που δεν έχουν καθόλου μεσημεριανό σχολικό  η παράδοση των ελέγχων θα γίνει με την προσέλευση των γονιών στην Γραμματεία  από την Τρίτη 17/3/20   (στο ωράριο 8.30-16.30 καθημερινά).

 

Μόλις με το καλό ανοίξουν τα Σχολεία θα σας ενημερώσουμε  για τις νέες ημερομηνίες που θα  οριστούν οι συγκεντρώσεις γονέων. Εάν όμως υπάρχει κάτι επείγον που θέλετε να συζητήσετε με κάποιον εκπαιδευτικό, μπορείτε να το ζητήσετε γραπτώς μέσω mail  στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο contact@ellinoagliki.edu.gr, έτσι ώστε η Γραμματεία μας να οργανώσει την επικοινωνία σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Τη Δευτέρα 16 Μαρτίου θα αναρτηθεί λίστα με την ηλεκτρονική διεύθυνση κάθε εκπαιδευτικού μας.

 

Αγαπητά μας παιδιά κάνουμε ότι μπορούμε για να μας αισθάνεστε κοντά σας όλες αυτές τις ημέρες. Η αλήθεια είναι όμως ότι κανένα ηλεκτρονικό μέσο δεν μπορεί να αντικαταστήσει την αγκαλιά του παιδαγωγού και το χαμόγελό σας. Προσμένουμε και ευχόμαστε η αγκαλιά αυτή του Σχολείου να ανοίξει ξανά σύντομα και να  σας υποδεχτεί και πάλι.

 

Από τη Διεύθυνση