ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ BRAVO SCHOOLS 2023

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ BRAVO SCHOOLS 2023

από Αλεξάνδρα Κωνσταντοπούλου -
Αριθμός απαντήσεων: 0

Αγαπητοί  μας γονείς,

Το  νηπιαγωγείο μας , με το βίντεο του τραγουδιού μας «Μη σπαταλάτε το νερό!», λαμβάνει μέρος  στον 6ο Πανελλήνιο Σχολικό  Διαγωνισμό  BRAVO SCHOOLS 2023.

Ο Θεσμός «Bravo Schools», στοχεύει στην ανάδειξη των πιο ολοκληρωμένων εκπαιδευτικών πρωτοβουλιών & δράσεων που αφορούν στην προώθηση των 17 Παγκόσμιων Στόχων των Ηνωμένων Εθνών για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη!


Σας καλούμε  να  ενισχύσετε όλοι την προσπάθεια των παιδιών μας, με τη διαδικασία της ψηφοφορίας, δεδομένου ότι το 40% της αξιολόγησης της δράσης μας προέρχεται από την ψηφοφορία ανοιχτού κοινού.

Κάνετε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο και ψηφίζετε με το mail σας πατώντας το πορτοκαλί κουτάκι που βρίσκεται στο τέλος του κειμένου περιγραφής της δράσης:

https://bravo-schools.inactionforabetterworld.com/voting-by-school/ellhnoagglikh-agwgh-nhpiagwgeio.1270.html

  Η στήριξη από όλους εσάς είναι σημαντική, αφού οι συμμετοχές των σχολείων  ξεπερνούν τις 700!!

Το νηπιαγωγείο μας την περασμένη σχολική χρονιά διακρίθηκε με  τη συμμετοχή του στον συγκεκριμένο διαγωνισμό στον Στόχο 17-Συνεργασία, μέσω του etwinning προγράμματός μας.

Φέτος διαγωνιζόμαστε για τον Στόχο 6-Καθαρό Νερό, Αποχέτευση και υποστηρίζουμε την Εκπαίδευση στην Βιώσιμη Ανάπτυξη!

Ο διαγωνισμός Bravo Schools υλοποιείται από το QualityNet Foundation και αποτελεί μέρος της πρωτοβουλίας in action for a better world. Επισκεφθείτε το www.inactionforabetterworld.com

Καλή μας επιτυχία!!