Ανακοινώσεις

Sichtbare Gruppen: Alle Teilnehmer/innen

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2022

von Γεωργία Ζαχαράκη -

Αγαπητοί Γονείς, 

Επισυνάπτουμε το πρόγραμμα διατροφής για τον Φεβρουάριο 2022. 

Κάποιες μέρες μέσα στην εβδομάδα σας δίνετε η δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο διαφορετικά μενού. Για το λόγο αυτό θα πρέπει όλοι οι γονείς να συμπληρώνετε και να μας στέλνετε κάθε μήνα το δελτίο παραγγελίας που επισυνάπτεται, Παρακαλούμε αν θέλετε να κάνετε χρήση του catering να μας στείλετε το επισυναπτόμενο δελτίο παραγγελίας, μέχρι το πρωί της Δευτέρας  31  Ιανουαρίου  2022. 

Το catering πληρώνεται μετρητά κάθε μήνα με τη δήλωση συμμετοχής και το κόστος για αυτόν το μήνα ανέρχεται στο ποσό των 90€. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να κάνετε χρήση του catering συγκεκριμένες ημέρες το κόστος ανά ημέρα είναι 4,50€. 

Από τη Διεύθυνση


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 29/01/22

von Γεωργία Ζαχαράκη -

Αγαπητοί Γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι αύριο Σάββατο 28 Ιανουαρίου οι προπονήσεις της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου και τα φροντιστηριακά μαθήματα Αρχαίων Ελληνικών δεν θα πραγματοποιηθούν. Τα φροντιστηριακά μαθήματα Αγγλικών και τα τμήματα lower και Proficiency θα γίνουν μέσω τηλεκπαίδευσης τις ίδιες ώρες.

Σας παραθέτουμε τους κωδικούς των meeting rooms:

  • Κα Πέγκυ, Lower- Proficiency 1759783775
  • Κος Λορεντζο, Ε΄ και ΣΤ’ Τάξη 140472229
  • Κα Κατερίνα, Δ’ Τάξη 27331848896
  • Κα Πόπη, Γ’ Τάξη 1756458968
Από τη Διεύθυνση

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ TESTING.

von Αλεξάνδρα Κωνσταντοπούλου -

Αγαπητοί Γονείς,
 
Σας ενημερώνουμε για την τροποποίηση στα  διαδικαστικά του testing των μαθητών, λόγω της διακοπής των δια ζώσης μαθημάτων αυτής της εβδομάδας.

  • Οι μαθητές που βρίσκονται σε πρωτόκολλο testing είτε λόγω τμήματος, είτε λόγω σχολικού  και σήμερα Πέμπτη 27/1/2022  έπρεπε να υποβληθούν σε rapid test, δεν είναι αναγκαίο να το κάνουν, λόγω του ότι αύριο το Σχολείο δε θα λειτουργήσει.  Η διενέργεια του test μπορεί να γίνει αύριο ή μεθαύριο ανάλογα με τη δυνατότητα της ασφαλούς σας μετακίνησης.
  • Όλοι οι υπόλοιποι μαθητές σύμφωνα με το καθιερωμένο  πρωτόκολλο σήμερα Πέμπτη   θα έπρεπε να κάνουν self test.  Ωστόσο λόγω της μη αυριανής λειτουργίας των σχολείων, ούτε αυτό είναι απαιτητό. Η διενέργειά του είναι στην ευχέρειά σας.
  • Την Κυριακή 30 Ιανουαρίου όλοι οι μαθητές θα πρέπει να κάνουν ένα έκτακτο self test και να έχουν εκτυπωμένη τη δήλωση του αρνητικού αποτελέσματος τη Δευτέρα το πρωί που θα επαναλειτουργήσει το Σχολείο.
  • Την Τρίτη και την Παρασκευή θα πρέπει να έχουν μαζί τους αντίστοιχα τις νέες δηλώσεις, όπως ορίζεται στην καθιερωμένη διαδικασία.

Από τη Διεύθυνση 

 Ältere Themen...