Δύο  εκπαιδευτήρια  με 50 χρόνια παρουσίας το καθένα  στο χώρο της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, ακολουθώντας  με συνέπεια και αξιοπιστία  τις αρχές του σεβασμού απέναντι στο μαθητή, την οικογένεια και τις παιδαγωγικές αξίες, αποφάσισαν να συνεχίσουν το εκπαιδευτικό τους όραμα.   Η Ελληνοαγγλική Αγωγή και τα Μοντεσσoριανά Σχολεία

Με Πείρα-Παράδοση-Ποιότητα

το τρίπτυχο της ταυτότητας τους, προχώρησαν στη σύσταση μιας νέας σχολικής μονάδας, ενός νέου Γυμνασίου, που  ολοκληρώνει τη μέχρι σήμερα επιτυχημένη πορεία τους.

 

Παιδαγωγική Πρωτοπορία είναι το νέο Γυμνάσιο  που έχει σκοπό, στηριζόμενο στο ζωντανό παρελθόν των 2 σχολείων, να οδηγήσει σε ένα εγγυημένο και επιτυχημένο μέλλον.

 Βασικό στοιχείο  της φιλοσοφίας του Γυμνασίου μας είναι η δημιουργία ενός ζωντανού και εξελισσόμενου σχολείου που θα ικανοποιήσει τις προσδοκίες τόσο των μαθητών  όσο και των γονιών τους.

      Ένα σχολείο ζεστό & οικογενειακό κοντά στο μαθητή

      Ένα σχολείο με υψηλή ποιότητα , που επιλέγει μαθητές με στόχους, αξίες και  ήθος, ικανούς να ανταποκριθούν  στο εκπαιδευτικό του επίπεδο

      Ένα σχολείο που στηρίζει άρτια την ψυχοκοινωνική ανάπτυξη του εφήβου και της οικογένειάς του, καλλιεργώντας άτομα με γνώσεις και ευαισθησίες .

       Ένα σχολείο που σεβόμενο τους μαθητές του, κάνει πράξη τις προσδοκίες των γονιών.

Ξένες Γλώσσες- Πληροφορική:

      Αγγλικά -Γερμανικά –Γαλλικά

      Πτυχία Cambridge στην πληροφορική

Εγκαταστάσεις- παροχές :

Μέσα σε μια καταπράσινη έκταση

10 στρεμμάτων βρίσκονται:

      ΓΗΠΕΔΑ :Basket, Tennis, Ποδοσφαίρου

Καθώς επίσης παρέχονται :

      Βιβλιοθήκη- αναγνωστήριο

      Εστιατόριο

      Εργαστήριο Πληροφορικής

      Εργαστήριο Φυσικής-χημείας

  Θέατρο

ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2015-16

Last modified: Sunday, February 15, 2015, 5:10 PM