ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ: ΒΟΗΘΗΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ: ΒΟΗΘΗΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

από Αλεξάνδρα Κωνσταντοπούλου -
Αριθμός απαντήσεων: 0

Αγαπητοί μας Γονείς,

Η ημέρα των καλοκαιρινής μας γιορτής πλησιάζει.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που θα έχουμε την ευκαιρία να μοιραστούμε μαζί σας στιγμές χαράς, στιγμές  γιορτής, στιγμές που δημιουργούν  σχολικές αναμνήσεις.  Για τους γονείς και τα παιδιά του Νηπιαγωγείου, της Α’, Β’ η εκδήλωση αυτή  είναι κάτι καινούργιο.

Για το λόγο αυτό ακολουθούν αναλυτικές βοηθητικές οδηγίες και επισημάνσεις.

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

  • Το ανοικτό γήπεδο ποδοσφαίρου Ηρακλείου, είναι ένα γήπεδο που ανακαινίστηκε πρόσφατα και έχει χρησιμοποιηθεί για τις γυμναστικές μας επιδείξεις πολλές φορές στο παρελθόν. Η τελευταία χρονιά που πραγματοποιήθηκε εκεί εκδήλωσή μας ήταν το 2018. Το 2019 επιλέχθηκε το κλειστό γήπεδο Γαλατσίου που είχε επίσης σημαντικά πλεονεκτήματα (parking), ωστόσο επιστέφουμε στην επιλογή ανοικτού γηπέδου για να νιώθουμε όλοι περισσότερο ασφαλείς. Η χωρητικότητα του γηπέδου είναι σημαντική ωστόσο συστήνουμε να παραμείνετε συνετοί στα επιπλέον άτομα που θα καλέσετε.
  •  Οι παππούδες και οι γιαγιάδες μπορούν να προσέλθουν στην εκδήλωση έχοντας ωστόσο πάντα υπόψη ότι πρόκειται για μια γιορτή με πολύ κόσμο.
  •  Το γήπεδο Ηρακλείου βρίσκεται σχετικά κοντά στο Σχολείο. Η είσοδός του είναι από την οδό Πρασίνου Λόφου. Ο κοντινότερος κεντρικός δρόμος είναι η λεωφόρος Πλαπούτα.  Θα πρέπει να είστε ενήμεροι ότι υπάρχει μικρός χώρος δεξιά του γηπέδου  για parking που γεμίζει εξαιρετικά γρήγορα. Θα πρέπει να αναζητήσετε parking στους δρόμους πλησίον του γηπέδου. Η απόσταση  από τη Λ. Πλαπούτα επισημαίνουμε ότι είναι μικρή. Οι γονείς και τα παιδιά  του Β’ μέρους  μπορούν να προσέλθουν στο γήπεδο το αργότερο μέχρι τις  20.15.  Μπορούν φυσικά να προσέλθουν από την έναρξη της γιορτής και να παρακολουθήσουν την εκδήλωση μαζί με τα παιδιά τους από τις κερκίδες. Η συνολική διάρκεια της γιορτής είναι δύο ώρες. 

  • Επισημαίνουμε σε όλους τους συμμετέχοντας ότι στην περιοχή λόγω της εκδήλωσης θα υπάρχει σημαντική κίνηση και αντίστοιχα σημαντική δυσκολία στο parking.  Zητούμε  από όλους την κατανόηση, την υπομονή  και τη συνεργασία.

 Η γιορτή μας θα ξεκινήσει στις 19.15. Εκείνη την ώρα το γήπεδο (υπό κανονικές καιρικές συνθήκες) έχει ζέστη και ήλιο στο μέρος των θεατών. Το κυλικείο του γηπέδου θα είναι ανοικτό. Η εκδήλωση καλύπτεται με video και φωτογραφίες.

Α ΜΕΡΟΣ

Τα παιδιά του Α΄ μέρους συγκεντρώνονται από τους εκπαιδευτικούς τους εντός του γηπέδου μέχρι τις 19.00.

  • Οι γονείς παρακολουθούν την εκδήλωση από τις κερκίδες.
  • Οι μαθητές τους Α’ μέρους συμμετέχουν και στην έναρξη του 2ου μέρους. Παραμένουν συνοδευόμενοι από τους εκπαιδευτικούς στο χώρο του Γηπέδου.
  • Μετά λήξη του τραγουδιού τα παιδιά θα συγκεντρωθούν στο γήπεδο του τένις για την  παραλαβή  από του γονείς τους. Μπορούν να παρακολουθήσουν την υπόλοιπη  γιορτή μαζί με τους γονείς τους.
  •  Η πρόσβαση για το χώρο του τένις είναι από τις κερκίδες. Εκεί θα γίνει η παράδοση των  μαθητών  του Α’ μέρους από τους εκπαιδευτικούς στους γονείς. 
  • Τα παιδιά  μπορούν να αποχωρήσουν ή να παραμείνουν στις κερκίδες μαζί με τους γονείς τους  για να δουν και το 2ο μέρος της εκδήλωσης.

Ωστόσο απαγορεύεται η παραμονή των παιδιών εντός του γηπέδου κατά τη διάρκεια του 2ου μέρους της εκδήλωσης.


Β ΜΕΡΟΣ.

Οι γονείς και τα παιδιά  του Β’ μέρους  μπορούν να προσέλθουν στο γήπεδο το αργότερο μέχρι τις 20.15. Φυσικά μπορούν να προσέλθουν από την έναρξη της γιορτής και να παρακολουθήσουν την εκδήλωση με τα παιδιά τους από τις κερκίδες.

  • Οι μαθητές του Β’ μέρους (Δ’-Ε’-ΣΤ’) εφόσον βρίσκονται στο γήπεδο παραμένουν συνοδευόμενοι από τους γονείς μέχρι τις 20.15 που θα συγκεντρωθούν στο χώρο του τένις όπου και θα τους περιμένουν οι εκπαιδευτικοί. Η πρόσβαση για το χώρο του tennis  είναι από τις κερκίδες.
  • Οι μαθητές του Νηπιαγωγείου εφόσον έχουν έρθει στο γήπεδο  παραμένουν συνοδευόμενοι από τους γονείς μέχρι τις 20.00. Οι νηπιαγωγοί από τις 20.00-20.15 θα περιμένουν τα παιδιά μας στην είσοδο του γηπέδου  δεξιά, στο σημείο που είναι το κυλικείο.
  • Οι γονείς παρακολουθούν την εκδήλωση από τις κερκίδες.
  • Στη λήξη της γιορτής θα υπάρχουν πυροτεχνήματα..

 Σας περιμένουμε όλους να αγκαλιάσετε την προσπάθεια των παιδιών μας με το πιο ζεστό σας χειροκρότημα.

  Ακολουθεί σε επισυναπτόμενο αρχείο το πρόγραμμα της γιορτής.