ΛΗΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΛΟΓΩ COVID. 1/6/22 ΑΡΣΗ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΣ

ΛΗΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΛΟΓΩ COVID. 1/6/22 ΑΡΣΗ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΣ

από Αλεξάνδρα Κωνσταντοπούλου -
Αριθμός απαντήσεων: 0

ΛΗΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΛΟΓΩ COVID

 Αγαπητοί Γονείς,

Σήμερα 31/5/2022 ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα τηλεκπαίδευσης το οποίο ξεκίνησε από την αρχή της σχολικής χρονιάς και αφορούσε τους μαθητές που νοσούσαν με Covid, ή ήταν σε καραντίνα λόγω στενής ενδοοικογενειακής επαφής με κρούσμα.

Στόχος μας ήταν να μην αφήσουμε κανένα μαθητή μας μόνο του, χωρίς καμία  επαφή με το σχολείο  και την τάξη του, όχι μόνο μαθησιακά αλλά και συναισθηματικά. Με τη συνεχή και ακούραστη θέληση των εκπαιδευτικών μας και την αμέριστη συμπαράσταση της γραμματείας μας ο στόχος επετεύχθη.

Καταφέραμε κάτι που ήταν ιδιαιτέρως δύσκολο και απαιτητικό αλλά εκ του αποτελέσματος μέσα από τα λόγια των μαθητών μας και των γονιών τους, νιώθουμε ιδιαιτέρως δικαιωμένοι και ικανοποιημένοι.

Το πρόγραμμα τηλεκπαίδευσης ήταν απόφαση της Διοίκησης του Σχολείου και του Συλλόγου Διδασκόντων και δεν αποτελούσε οδηγία του Υπουργείου Παιδείας, όπως ήδη γνωρίζετε.  Για το λόγο αυτό δεν εφαρμόσθηκε  στα Δημόσια σχολεία, αλλά ούτε και σε αρκετά  Ιδιωτικά.

 ΑΡΣΗ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΣ   

 Σας ενημερώνουμε ότι από αύριο Τετάρτη 1 Ιουνίου δεν είναι υποχρεωτικές οι μάσκες προστασίας στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

  •  Εξυπακούεται ότι όσα παιδιά ή εργαζόμενοι επιθυμούν να φορούν τις μάσκες τους στους εσωτερικούς χώρους (αίθουσες διδασκαλίας και  σχολικά λεωφορεία) βεβαίως και μπορούν να το πράττουν.
  • Σε περίπτωση κρούσματος σε κάποιο τμήμα, το νέο πρωτόκολλο αυτοδιαγνωστικού ελέγχου  ισχύει και επιπλέον απευθύνεται ισχυρή σύσταση στους μαθητές για τη χρήση μάσκας κατά τη διάρκειά του (5 ημέρες).

 

Από τη Διεύθυνση