ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 4/3/2022 & ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 5/3/22

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 4/3/2022 & ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 5/3/22

από Αλεξάνδρα Κωνσταντοπούλου -
Αριθμός απαντήσεων: 0

 

Αγαπητοί Γονείς ,

Την Παρασκευή 4 Μαρτίου όλοι οι μαθητές μας  θα έρθουν ντυμένοι αποκριάτικα.

Μέσα στη «δυσκολία» των τραγικών γεγονότων που συμβαίνουν γύρω μας , οφείλουμε στα παιδιά μας  να ζήσουν τη χαρά της Αποκριάς που εδώ και δύο χρόνια έχουν στερηθεί.  Η γιορτή αυτή δεν μπορεί να γίνει όπως θα το επιθυμούσαμε, ωστόσο όλοι μαζί θα γιορτάσουμε την Αποκριά εντός και εκτός τάξης, με λίγο μάθημα, με πολλές ζωγραφιές, κατασκευές, τραγούδι και χορό.

  • Για το πρόγραμμα των μαθητών θα ενημερωθείτε αναλυτικά στα καθηκοντολόγια των τμημάτων  από τους/τις δασκάλους/ες των παιδιών.
  • Οι προαιρετικές δραστηριότητες μετά τις 14.00 θα γίνουν κανονικά. Για τις αθλητικές δραστηριότητες παρακαλούμε  τα παιδιά να έχουν μαζί τους ρούχα για να αλλάξουν.  (Στίβο- basket-κολύμβηση).
  •  Δε θα πραγματοποιηθούν τα μαθήματα τηλεκπαίδευσης στα τμήματα που έχουν ανοιχτό το πρόγραμμά τους, λόγω κρούσματος ή στενής επαφής με κρούσμα.
  • Για την ασφάλεια των παιδιών απαγορεύεται ο αφρός, τα μυτερά αξεσουάρ *σπαθιά , τα πιστόλια με καψούλια, τα ρόπαλα και τα κομφετί.

Το Σάββατο 5/3/2022 δε θα πραγματοποιηθούν  τα μαθήματα Αγγλικών, Αρχαίων  και οι προπονήσεις της Ακαδημίας ποδοσφαίρου.


Καλές Αποκριές σε όλους  με την ευχή να υπερισχύσει η ειρήνη και η λογική σε όλο τον κόσμο.