ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ TESTING.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ TESTING.

από Αλεξάνδρα Κωνσταντοπούλου -
Αριθμός απαντήσεων: 0

Αγαπητοί Γονείς,
 
Σας ενημερώνουμε για την τροποποίηση στα  διαδικαστικά του testing των μαθητών, λόγω της διακοπής των δια ζώσης μαθημάτων αυτής της εβδομάδας.

  • Οι μαθητές που βρίσκονται σε πρωτόκολλο testing είτε λόγω τμήματος, είτε λόγω σχολικού  και σήμερα Πέμπτη 27/1/2022  έπρεπε να υποβληθούν σε rapid test, δεν είναι αναγκαίο να το κάνουν, λόγω του ότι αύριο το Σχολείο δε θα λειτουργήσει.  Η διενέργεια του test μπορεί να γίνει αύριο ή μεθαύριο ανάλογα με τη δυνατότητα της ασφαλούς σας μετακίνησης.
  • Όλοι οι υπόλοιποι μαθητές σύμφωνα με το καθιερωμένο  πρωτόκολλο σήμερα Πέμπτη   θα έπρεπε να κάνουν self test.  Ωστόσο λόγω της μη αυριανής λειτουργίας των σχολείων, ούτε αυτό είναι απαιτητό. Η διενέργειά του είναι στην ευχέρειά σας.
  • Την Κυριακή 30 Ιανουαρίου όλοι οι μαθητές θα πρέπει να κάνουν ένα έκτακτο self test και να έχουν εκτυπωμένη τη δήλωση του αρνητικού αποτελέσματος τη Δευτέρα το πρωί που θα επαναλειτουργήσει το Σχολείο.
  • Την Τρίτη και την Παρασκευή θα πρέπει να έχουν μαζί τους αντίστοιχα τις νέες δηλώσεις, όπως ορίζεται στην καθιερωμένη διαδικασία.

Από τη Διεύθυνση