ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΑ SELF TESTS ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΑ SELF TESTS ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ.

από Αλεξάνδρα Κωνσταντοπούλου -
Αριθμός απαντήσεων: 0

Αγαπητοί Γονείς,

Υπενθυμίζουμε τη σταθερή διαδικασία υποβολής των δηλώσεων του self test των μαθητών σε εβδομαδιαία βάση.

  1. Οι μαθητές πραγματοποιούν το διαγνωστικό test κάθε Δευτέρα και Πέμπτη. Δηλώνουν το αποτέλεσμα στο  https://self-testing.gov.gr/ και όχι στη νέα πλατφόρμα edupass.ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΡΙΤΗ & ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.
  2. Θερμή παράκληση να μη στέλνετε στο email του σχολείου τη δήλωση  του test παρά μόνο σε έκτακτες περιπτώσεις ή σε περιπτώσεις που έχει ξεχωριστά ζητηθεί από το Γραφείο. Δεν είναι  εφικτό να τσεκάρουμε ταυτοχρόνως το email κατά την πρωινή προσέλευση  των μαθητών στο σχολείο, έτσι ώστε να τους επιτρέπεται η είσοδος στην τάξη.  
  3. Οι μαθητές θα πρέπει να έχουν μαζί τους  τη δήλωση του τεστ εκτυπωμένη ή χειρόγραφη. Συστήνουμε επίσης να συμφωνήσετε με τα παιδιά την  τοποθέτηση της δήλωσης σε μια  συγκεκριμένη θέση μέσα στην τσάντα για να τη βρίσκουν εύκολα.  
  4. Σε περίπτωση που δεν έχετε εκτυπωτή, δηλώνετε την αίτηση ηλεκτρονικά, την αντιγράφετε και τη στέλνετε χειρόγραφα με το παιδί.
  5. Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να εισέλθετε στην πλατφόρμα στέλνετε τη χειρόγραφη δήλωση του  test και ενημερώνετε για τον κωδικό  δήλωσης αργότερα ή την επομένη.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία.