EKTAKTH ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

EKTAKTH ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

από Αλεξάνδρα Κωνσταντοπούλου -
Αριθμός απαντήσεων: 0

Μαρούσι 16/11/20

 

Αγαπητοί  Γονείς,

 Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει το Σχολείο προχώρησε στην αγορά ξεχωριστής γραμμής σε διαφορετικό server από τη Webex για κάθε εκπαιδευτικό για να εξασφαλίσει  σταθερότητα γραμμής και  απεριόριστη διάρκεια.  Στο πλαίσιο αυτής της αναβάθμισης  δημιουργήθηκαν νέοι κωδικοί σχεδόν στο σύνολο των  εκπαιδευτικών μας, τους οποίους και σας στέλνουμε.

(Ο προηγούμενος κωδικός διατηρήθηκε σε ελάχιστους εκπαιδευτικούς).  

Επιπλέον θα σας αποστείλουμε εκ νέου 2ο πρόγραμμα μαθημάτων με διαφοροποιημένο ωράριο, που θα ισχύει από την Τετάρτη 18/11/20 μέχρι και την Παρασκευή 20/11/20. Σύμφωνα με απόφαση του Υπουργείου όλα τα ιδιωτικά σχολεία καλούνται να αλλάξουν το πρόγραμμα λειτουργίας τους  και να ξεκινούν   τα διαδικτυακά τους μαθήματα από τις 12.00 και μετά.


Η απόφαση αυτή  μας βρίσκει εντελώς αντίθετους και δυσχεραίνει τη λειτουργία των ιδιωτικών σχολικών κοινοτήτων, που είχαν ήδη προετοιμαστεί από πολύ νωρίς για  μια τέτοια εξέλιξη, είχαν δημιουργήσει και δοκιμάσει τη δομή αυτών των προγραμμάτων και είχαν μεριμνήσει να ενημερώσουν εγκαίρως και τους γονείς.

 Ωστόσο σε μια τόσο δύσκολη περίοδο, οφείλουμε, παρόλο τις έντονες ενστάσεις μας, να συνδράμουμε και να αποδεχθούμε την απόφαση αυτή. Για το λόγο αυτό διαμορφώσαμε εκ νέου το πρόγραμμα του Σχολείου, το οποίο και θα  αποστείλουμε. Ελπίζουμε η αλλαγή αυτή να αφορά πραγματικά μόνο τις αναφερόμενες ημερομηνίες.

Θα ακολουθήσει σταδιακά η ανάρτηση των νέων μεσημεριανών προγραμμάτων.

 

Σας υπενθυμίζουμε ότι το κτίριο του Σχολείου μας είναι ανοικτό καθημερινά από τις 8.00-16.00, όπως επίσης και η Γραμματεία μας για ό,τι χρειαστείτε.

Ανοικτά θα είμαστε και αύριο 17/11/20.

 

Από τη Διεύθυνση.

 

 


(Edited by Βάσια Κωνσταντοπούλου - original submission Monday, 16 November 2020, 6:01 PM)