ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥ ΓΟΝΕΙΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥ ΓΟΝΕΙΣ

από Αλεξάνδρα Κωνσταντοπούλου -
Αριθμός απαντήσεων: 0

Μαρούσι, 30/10/20

Αγαπητοί Γονείς,

 

Η οικογένεια της Ελληνοαγγλικής Αγωγής δεν θα μπορούσε να μείνει ανεπηρέαστη από τη δύσκολη πραγματικότητα που όλοι βιώνουμε και τις συνέπειες της πανδημίας του κορωνοϊού.  Η βοηθός δασκάλα του τμήματος Γ3 υποβλήθηκε χθες 29/10/20 σε τεστ το οποίο βγήκε θετικό αργά το απόγευμα. Αμέσως προβήκαμε σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες ενημέρωσης των αρμοδίων και των γονέων.

Η τελευταία ημέρα που προσήλθε η συνάδελφος στο σχολείο ήταν η Τρίτη 27/10/20. Οι μαθητές του τμήματος Γ3 από σήμερα δεν έρχονται στο σχολείο και παρακολουθούν τα μαθήματα μέσω πλατφόρμας. Θα επανέλθουν σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών σε 14 ημέρες.

Παρότι δε ζητήθηκε από τον ΕΟΔΥ εμείς θεωρούμε σωστό να ενημερώσουμε όλες τις οικογένειες του Σχολείου μας. Κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να προστατεύσουμε τα παιδιά μας και όλους τους εργαζόμενούς μας.

Εκτός από την απολύμανση που θα πραγματοποιηθεί σε όλους τους χώρους του σχολείου, ως επιπλέον μέτρο προστασίας θα γίνουν νέα τεστ στο προσωπικό για προληπτικούς λόγους.

Θέλουμε να γνωρίζετε ότι αντιμετωπίζουμε την κατάσταση με σχολαστικότητα αλλά και ψυχραιμία. Είμαστε δίπλα στα παιδιά μας και τηρούμε με τον αυστηρότερο τρόπο όλα τα μέτρα πρόληψης και προστασίας που έχουν οριστεί από τους ειδικούς.

 

Από τη Διεύθυνση