ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 27ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 27ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020

από Αλεξάνδρα Κωνσταντοπούλου -
Αριθμός απαντήσεων: 0

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 27ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020

Αγαπητοί Γονείς,

 Σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020, σύμφωνα με εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας,  σε όλα τα σχολεία θα γίνουν μόνο εορταστικές εκδηλώσεις για δύο διδακτικές ώρες  και στη συνέχεια θα αποχωρήσουν οι μαθητές.

  • Για να μη δημιουργηθεί πρόβλημα ωραρίου στους εργαζόμενους γονείς, τα παιδιά θα παραμείνουν στο σχολείο  και θα επιστρέψουν το μεσημέρι την κανονική τους ώρα.
  • Η γιορτή για την εθνική μας Επέτειο θα πραγματοποιηθεί εσωτερικά σε κάθε τμήμα. Μετά τη λήξη της γιορτής οι υπόλοιπες ώρες θα αφιερωθούν σε θέματα που αφορούν την 28η Οκτωβρίου και σε  επαναλήψεις, οι δε δραστηριότητες θα διεξαχθούν κανονικά.  Η ύλη  δε θα προχωρήσει και δε θα υπάρξουν νέα καθήκοντα. (Θα ισχύουν τα καθήκοντα της Δευτέρας για την Πέμπτη 29/10/20).
  •  Η παρουσία των παιδιών δεν είναι υποχρεωτική. Παρακαλούμε πολύ τη Δευτέρα 26/10/2020 να ενημερώσετε τη συνοδό του πρωινού σας  σχολικού  για το αν θα παραλάβει το σχολικό την επόμενη ημέρα το παιδί σας.
  • Οι γονείς μπορούν εφόσον το επιθυμούν να παραλάβουν εκείνη την ημέρα οι ίδιοι τους μαθητές νωρίτερα από το Σχολείο, έχοντας ενημερώσει εγκαίρως το γραφείο κίνησης.

Η παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου δε θα πραγματοποιηθεί.

Επιπλέον θα θέλαμε να ενημερώσουμε τις οικογένειες που έχουν παιδιά- απόφοιτους του Σχολείου μας.  ότι φέτος τα παιδιά  δε θα μπορέσουν να μας επισκεφθούν, λόγω των ειδικών περιοριστικών μέτρων. 

 

Από τη Διεύθυνση