ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ

από Διαγραμμένος χρήστης -
Αριθμός απαντήσεων: 0

Μαρούσι, 23/6/20

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ

 

Αγαπητοί Γονείς,

 

Αισίως και χωρίς προβλήματα διανύουμε την τελευταία εβδομάδα της παράτασης του διδακτικού έτους. Τα μαθήματά μας θα ολοκληρωθούν την Πέμπτη 25 Ιουνίου, ενώ η τελευταία ημέρα για τα παιδιά (Β’ ομάδα) στο Σχολείο είναι η Παρασκευή 26 Ιουνίου. Η ασύγχρονη και σύγχρονη τηλεκπαίδευση ολοκληρώνεται την Πέμπτη. Οι δάσκαλοι του κάθε τμήματος για την Παρασκευή θα ορίσουν μία διδακτική ώρα που θα μπορέσουν να συνδεθούν μέσω webex οι μαθητές που δεν θα είναι στην τάξη, ώστε να συνομιλήσουν και να χαιρετηθούν με τους συμμαθητές τους. Όσοι επιθυμούν μπορούν να έχουν ανοιχτή την κάμερά τους.

 

Επιπλέον, την Πέμπτη 25/6 και την Παρασκευή 26/6, κατά τη διάρκεια του πρωινού προγράμματος, θα παραδοθούν στα παιδιά μας οι Έλεγχοι Προόδου, οι Τίτλοι Προόδου και τα Αναμνηστικά τους από τις προαιρετικές δραστηριότητες.

 

Οι συγκεντρώσεις γονέων δια ζώσης δυστυχώς απαγορεύονται. Η ενημέρωσή σας από τους εκπαιδευτικούς μας θα γίνει ως εξής :

  •   Με τους δασκάλους και τις νηπιαγωγούς κάθε τμήματος μπορείτε να μιλήσετε μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας webex τη Δευτέρα 29/6 ή την Τρίτη 30/6 κλείνοντας το ραντεβού σας ηλεκτρονικά από την ερχόμενη Τετάρτη που θα αναρτηθεί το πρόγραμμα των τηλεσυναντήσεων στην πλατφόρμα μας ανά τμήμα. Θα σας αποστείλουμε αναλυτικές οδηγίες. 
  • Οι εκπαιδευτικοί της ΣΤ’ Τάξης θα αποχαιρετήσουν τους μαθητές τους και τους γονείς στην Τελετή Αποφοίτησης.( Δε θα πραγματοποιηθούν πρωινά ραντεβού μέσω webex για τη Στ). Εάν όμως κάποιος γονέας επιθυμεί να μιλήσει με το/τη δάσκαλο/α του τμήματός του, μπορεί να το πράξει τηλεφωνικώς τη Δευτέρα 29/6 ή την Τρίτη 30/6 από τις 9.00 έως τις 13.00.
  • Οι καθηγητές των Ξένων Γλωσσών θα επικοινωνήσουν τηλεφωνικώς μαζί σας μέχρι και την Τρίτη 30/6.
  •  Όσοι γονείς επιθυμούν να μιλήσουν τηλεφωνικώς με τους καθηγητές πρωινών ειδικοτήτων, στέλνουν το αίτημά τους απευθείας στην ηλεκτρονική διεύθυνση του καθηγητή. Σας υπενθυμίζουμε τα e-mail :

 

Πληροφορική

κα Γωγώ

g.tsesmeli@ellinoagliki.edu.gr

Πληροφορική

κα Γιούλη

g.papastavrou@ellinoagliki.edu.gr

Γυμναστική

κα Άντζελα

agelarafto@outlook.com

Γυμναστική

κα Χριστίνα

psarakichris.10@gmail.com

Γυμναστική

κος Θοδωρής

th.moutzouris@gmail.com

Εικαστικά

κα Νίνα

nina.panagopoulou@gmail.com

Μουσική

κα Ελευθερία

e.voulgari@ellinoagliki.edu.gr

Μουσικοκινητική

κα Νάντια

nantiapapi@gmail.com

Clil

κα Άνναμπεθ

a.hunter@ellinoagliki.edu.gr

Art in English

κος Edward

e.nevil@ellinoagliki.edu.gr

Θεατρικό Παιχνίδι

κος Πέτρος

petros.sp@gmail.com

 

Από τη Διεύθυνση


(Edited by Αλεξάνδρα Κωνσταντοπούλου - original submission Tuesday, 23 June 2020, 9:52 AM)