ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ SUMMER CAMP

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ SUMMER CAMP

από Διαγραμμένος χρήστης -
Αριθμός απαντήσεων: 0

Αγαπητοί Γονείς, 

Παραθέτουμε μία ακόμα πρόταση για Summer Camp. Υπενθυμίζουμε ότι το Σχολείο μας δεν έχει καμία οικονομική σχέση με τα camp του Paradise, των Νηρηίδων και του Πρωταθλητή και καμία συμμετοχή στην οργάνωση και λειτουργία των συγκεκριμένων προγραμμάτων.


Τo Summer Camp ο Πρωταθλητής προσαρμοσμένο στις νέες ειδικές συνθήκες, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσει το πιο ασφαλές και υγειονομικά πλέον, Summer Camp!

Λαμβάνοντας υπόψιν όλα τα απαραίτητα μέτρα και προσθέτοντας επιπλέον προληπτικά μέτρα,  καταλήξαμε στο σχεδιασμό του Summer Camp 2020.
Summer Camp μέτρα.png

Με βασική αρχή τη δημιουργία ανεξάρτητων μικρών ομάδων, στελεχωμένων από 5 παιδιά η κάθε μια, με ξεχωριστή έδρα και το δικό της καθημερινό ανεξάρτητο διασκεδαστικό κυκλικό πρόγραμμα.

Τη δυνατότητα γι’ αυτή τη οργάνωση τη παρέχουν οι τεράστιοι εσωτερικοί και εξωτερικοί μας χώροι. Όλο το προσωπικό μας φοράει μάσκες , γάντια και είναι εφοδιασμένο με ήπια αντισηπτικά gel όπου σε κάθε αλλαγή δραστηριότητας, γυμναστές και παιδιά κάνουν χρήση του αντισηπτικού.

Η ομάδα του Α.Π.Σ. Ο Πρωταθλητής δημιούργησε για εσάς ένα πολύ διασκεδαστικό και ταυτόχρονα ασφαλές Summer Camp γιατί...

Κάνουμε πάντα όχι μόνο αυτά που πρέπει, 

αλλά πολλά περισσότερα