ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

από v.konstantopoulou eclass -
Αριθμός απαντήσεων: 0

  

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

Αγαπητοί Γονείς,

Τη Δευτέρα 15/06  και την Τρίτη 16/06 θα σας στείλουμε τις φωτογραφίες από την εποχή της «κανονικότητας». Φωτογραφίες από αποκριάτικες στιγμές που εκδόθηκαν το Μάρτιο. Την περίοδο που το Σχολείο ήταν κλειστό.

Αντίστοιχα στα παιδιά της Ε’ Τάξης τις φωτογραφίες από τη φανταστική θεατρική τους παράσταση« The phantom of the opera».

Αν κάποια οικογένεια δεν επιθυμεί να τους τις αποστείλουμε, παρακαλούμε να στείλει ένα email στη Γραμματεία. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι όλα τα πράγματα έχουν συσκευαστεί σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών, ώστε να μην  υπάρχει καμία περίπτωση εξάπλωσης του ιου. Τηρώντας όλες τις απαραίτητες  προφυλάξεις ,συσκευάσαμε τα άλμπουμ, τις φωτογραφίες, τους φακέλους  και τα dvd  ώστε να προστατέψουμε την υγεία των παιδιών, τη δική σας αλλά κι όλων όσων έρθουν σε επαφή μαζί τους. Οι  φωτογραφίες έχουν ξεχωριστό φάκελο για την αποστολή των χρημάτων και παρακαλούμε εφόσον επιθυμείτε να τις αγοράσετε, να στείλετε το φάκελο την επόμενη φορά που το παιδί έρχεται στο σχολείο.

Σε αντίθετη περίπτωση επιστρέφετε πίσω τις φωτογραφίες.

                                                                                                                                                                                                  Από τη Διεύθυνση