ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΓΛΙΚΩΝ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΓΛΙΚΩΝ

από Αλεξάνδρα Κωνσταντοπούλου -
Αριθμός απαντήσεων: 0

Μαρούσι, 26/5/20

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Αγαπητοί Γονείς,

Η Υπουργός Παιδείας ανακοίνωσε χθες την επαναλειτουργία των δομών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης από τη Δευτέρα 1 Ιουνίου και την επιστροφή των εκπαιδευτικών στο σχολείο από την Πέμπτη 28 Μαΐου.

Με μεγάλη χαρά και ανυπομονησία θα καλωσορίσουμε και πάλι στο σχολείο τα αγαπημένα μας παιδιά, θα γεμίσουν και πάλι οι τάξεις, οι διάδρομοι και η αυλή με φωνές και γέλια, θα αρχίσει και πάλι το συναρπαστικό ταξίδι μας που βίαια διέκοψε η πρωτοφανής πανδημία.

Πρώτιστη προτεραιότητα για όλους μας είναι η υγεία και η ασφάλεια των μαθητών και του προσωπικού μας. Προκειμένου το σχολείο να προετοιμαστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να υποδεχθεί τα παιδιά, θα χρειαστούμε μια μικρή προετοιμασία δύο ημερών, ώστε οι εγκαταστάσεις να είναι έτοιμες, όχι μόνο για το εκπαιδευτικό κομμάτι, αλλά και για να υπάρξει η αναγκαία προσαρμογή με τις ισχύουσες προβλέψεις του ΕΟΔΥ και του Υπουργείου.

Συνεπώς, σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 28/5 και την Παρασκευή 29/5 θα παρέχουμε ασύγχρονη τηλεκπαίδευση μέσω της πλατφόρμας μας και όχι σύγχρονη μέσω της webex. Oι εκπαιδευτικοί και το υποστηρικτικό προσωπικό μας θα βρεθούν στο χώρο του σχολείου για να συμμετέχουν στην προετοιμασία για την έναρξη των μαθημάτων.

Για όλες τις λεπτομέρειες της επαναλειτουργίας της σχολικής μονάδας, θα σας αποστείλουμε αναλυτική ενημερωτική επιστολή, αμέσως μετά την κοινοποίηση της υπουργικής απόφασης, την οποία περιμένουμε άμεσα.

  • Για τα οικονομικά ζητήματα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα η κάθε οικογένεια θα λάβει ενημερωτικό email τις πρώτες ημέρες του Ιουνίου.
  • Με απόλυτο σεβασμό στις έκτακτες οικονομικές συνθήκες που δημιούργησε η υγειονομική κρίση σας στείλαμε το  νεότερο οικονομικό συμφωνητικό, με σημαντικές  τροποποιήσεις των εκπτώσεων σε όλους τους τρόπους πληρωμής, καθώς και τους νέους όρους για την εγγραφή των μαθητών που προκύπτουν για το επόμενο σχολικό έτος. Οι γονείς του Νηπιαγωγείου που είχαν πραγματοποιήσει την επανεγγραφή τους νωρίτερα από τους μαθητές του Δημοτικού (σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας του σχολείου μας) θα λάβουν επιπλέον, μέσω της πλατφόρμας, την αναλυτική ενημέρωση και το νεότερο  οικονομικό συμφωνητικό.

Τέλος σας ενημερώνουμε ότι οι εξετάσεις των Αγγλικών Cambridge για τα πτυχία Starters-Movers-Flyers- Ket- Pet θα διεξαχθούν κανονικά και πάντα σύμφωνα με τα νέα υγειονομικά δεδομένα το Σαββατοκύριακο 27 & 28 Ιουνίου 2020 στο Σχολείο μας. Οποιαδήποτε διαφοροποίηση στις αιτήσεις συμμετοχής μπορεί να γίνει δεκτή από το Βρετανικό Συμβούλιο μόνο μέχρι την  Πέμπτη 28/5/20.

Σας ευχαριστούμε για τη θερμή στήριξή σας όλο αυτό το διάστημα.