ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: ΑΚΥΡΩΣΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΜΑΡΤΙΟΥ & ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: ΑΚΥΡΩΣΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΜΑΡΤΙΟΥ & ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.

από Αλεξάνδρα Κωνσταντοπούλου -
Αριθμός απαντήσεων: 0

Μαρούσι, 10/3/20

Αγαπητοί Γονείς,

 

Σε αυτήν την τόσο δύσκολη περίοδο για τη χώρα μας, αλλά και για όλο τον υπόλοιπο κόσμο, κανείς δε γνωρίζει εάν και πότε θα κλείσει το Σχολείο μας ή όλα τα σχολεία.

Για το λόγο αυτό με ψυχραιμία και σύνεση οφείλουμε να προετοιμαζόμαστε.

 

  • Από σήμερα και κάθε ημέρα τα παιδιά μας θα παίρνουν μαζί τους στην τσάντα  όλα τα βιβλία που αφορούν τα τρία βασικά μαθήματα του Σχολείου μας.
  • Σε περίπτωση που το σχολείο χρειαστεί να κλείσει οι εκπαιδευτικοί του Σχολείου θα  «ανεβάζουν» στην πλατφόρμα σχέδια μαθημάτων, παραδείγματα και ασκήσεις λυμένες ως πρότυπο, φυλλάδια εργασίας και ό,τι άλλο χρειαστεί.

 

Επιπλέον σας ενημερώνουμε:

 

  • Οι συγκεντρώσεις γονέων για τους βαθμούς του τριμήνου ματαιώνονται. Θα ακολουθήσει αναλυτική ενημέρωση με πληροφορίες.
  • Τα μαθήματα κολύμβησης δε θα πραγματοποιηθούν αύριο Τετάρτη 11/3/20 και την Παρασκευή 13/3/20. Για την επόμενη εβδομάδα θα σας στείλουμε νέα ενημέρωση. Τα μαθήματα θα αναπληρωθούν τον Ιούνιο.
  • Όλες οι δραστηριότητες που πραγματοποιούνται εκτός του χώρου του Σχολείου επανέρχονται στο χώρο της σχολικής μας μονάδας. Σύμφωνα με νέα  εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας που αναστέλλει προσωρινά όλες τις μετακινήσεις μαθητών για αθλητικές δραστηριότητες εκτός του χώρου του Σχολείου.

 Ευχόμαστε όλα να πάνε καλά.

 

Από τη Διεύθυνση