ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΣΤΙΣ 20/1/2020.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΣΤΙΣ 20/1/2020.

από Αλεξάνδρα Κωνσταντοπούλου -
Αριθμός απαντήσεων: 0

Μαρούσι, 13/1/20

ΘΕΜΑΤΑ : ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ: Για τους γονείς της Στ΄τάξης

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ:

 Για τους Γονείς της Στ΄και Ε’ τάξης.


Αγαπητοί Γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 20 Ιαvουαρίου 2020 και ώρα 17.30-20.30 θα πραγματοποιηθεί στο Σχολείο μας συγκέντρωση γονέων για να ενημερωθείτε για τις προαιρετικές δραστηριότητες των μαθητών μας.  Επισυνάπτουμε κατάσταση με τους καθηγητές-προπονητές των δραστηριοτήτων, τις ώρες που θα παρευρίσκονται στο Σχολείο μας, καθώς και τις αίθουσες που θα μπορείτε να τους συναντήσετε. 

Οι παρακάτω καθηγητές θα επικοινωνήσουν μαζί σας τηλεφωνικά:

Ρομποτική :   κ. Θοδωρής Ζώης (καθηγητής  στο τμήμα ρομποτικής της Β’ τάξης)

Ρητορική:     κ.Μανώλης Πολυχρονίδης.

Κιθάρα:        κ. Γιώργος Σιτώτης.

Πιάνο :         κα Άννα Βαφειάδου  και η κα Χριστίνα Ρήγα.

 

  • Επιπλέον στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί η αναλυτική παρουσίαση της εκπαιδευτικής μας εκδρομής στο Brighton της Μεγάλης Βρετανίας από την κα Μαρία Ντάβου και την κα Αλεξάνδρα Κωνσταντοπούλου.   Το καλοκαίρι, το Σχολείο μας οργανώνει για μια ακόμη χρονιά, μαθητικό,  εκπαιδευτικό ταξίδι για 8 ημέρες (7 διανυκτερεύσεις) στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Brighton Collage.
      Αναχώρηση:    Κυριακή 28 Ιουνίου 2020. 
        Επιστροφή:   Κυριακή 5 Ιουλίου 2020.

    Το ταξίδι αφορά τους μαθητές της Ε’ και ΣΤ’ τάξης.

    Θα αποσταλεί αναλυτική ενημέρωση στα καθηκοντολόγια των τάξεων.


  • Αντίστοιχα στις 19:00 καλούμε τους γονείς της Στ‘ τάξης στην αναλυτική παρουσίαση του εκπαιδευτικού συστήματος της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και ειδικότερα του προγράμματος σπουδών  του  Γυμνασίου μας. Όπως ήδη  γνωρίζετε τα εκπαιδευτήρια «Ελληνοαγγλική Αγωγή» και τα «Μοντεσσοριανά Σχολεία», έχουν δημιουργήσει το Εκπαιδευτήριο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης «Παιδαγωγική Πρωτοπορία».Το Γυμνάσιο  λειτουργεί από το Σεπτέμβριο του 2005 στη Βαρυμπόμπη και είναι στελεχωμένο από καθηγητές με μεγάλη πείρα, που έχουν συγγράψει βιβλία, έχουν διδάξει σε ιδιωτικά σχολεία και  φροντιστήρια.   Από το Σεπτέμβριο του 2018  στεγάζεται πλέον σε νέες κτιριακές εγκαταστάσεις, πλησίον της πλατείας Βαρυμπόμπης,  σε ανεξάρτητο χώρο από το Δημοτικό των «Μοντεσσοριανών Σχολείων».    Με ιδιαίτερη αγάπη έχουμε  δημιουργήσει ένα σχολείο ζεστό και οικογενειακό, απόλυτα ελεγχόμενο, που στηρίζει άρτια την ψυχοκοινωνική ανάπτυξη του εφήβου και πλάθει μαθητές με αξίες, ήθος, γνώσεις και ευαισθησίες. Βασικό μας μέλημα είναι η ασφάλεια του μαθητή στην κρίσιμη ηλικία της εφηβείας και η άμεση και πλήρης ενημέρωσή σας για ότι  αφορά τη μαθησιακή και  συναισθηματική εξέλιξη  του παιδιού. Η παρουσίαση θα γίνει από τη Γυμνασιάρχη κα Ζέτα Χρονοπούλου.  
 Θα αποσταλεί αναλυτική ενημέρωση στα καθηκοντολόγια των τάξεων της Στ’ τάξης.

  

Από τη Διεύθυνση