ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΡΥΘΜΙΚΗΣ

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΡΥΘΜΙΚΗΣ

από Αλεξάνδρα Κωνσταντοπούλου -
Αριθμός απαντήσεων: 0

Ο Αθλητικός Σύλλογος  "Ελληνοαγγλική Αγωγή-Πρωτοπορία"  δέχτηκε με μεγάλη τιμή, την πρόκληση-πρόσκληση της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδας να δημιουργήσει και να παρουσιάσει, στα πλαίσια της τελετής έναρξης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος - Τελικού Κυπέλλου Compak Sporting 2019, δυο εξαιρετικά προγράμματα ! Οι αθλητές - τριες και οι προπονητές του συλλόγου μας με σεβασμό και δημιουργικότητα ανταποκρίθηκαν και προετοιμάστηκαν για μια μοναδική παρουσίαση μέσω της οποίας θα άναβε η φλόγα που θα σηματοδοτούσε την έναρξη των αγώνων,δυστυχώς ο καιρός δεν επέτρεψε να ολοκληρωθεί η εκδήλωση , παρ’ όλα αυτά οι φιλόξενοι Χαλκιδαίοι με το χειροκρότημα τους μας αντάμειψαν!!! Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα για το άξιο αποτέλεσμα, ευχαριστούμε την Ομοσπονδία για την τιμή , τον δήμο Χαλκιδέων για την φιλοξενία και τους γονείς για την υποστήριξη !







Την καλύτερη έναρξη των φετινών αγωνιστικών υποχρεώσεων του Ελληνοαγγλική Αγωγή-ΑΣ Πρωτοπορία πραγματοποιήσαν και τα τρία προγράμματα που διαγωνίστηκαν στο Poseidon Gymnastics for all Challenge 2019 στο Λαύριο, κατακτώντας τρία ΧΡΥΣΑ μετάλλια.

Το ξύπνημα της φύσης - Χρυσό

Ζωή σαν αέρινο στάχυ – Χρυσό

Το κλειδί για τη ζωή, ανανεώσιμη ενέργεια του Αιόλου η πνοή – Χρυσό

Το πρόγραμμα του ΑΕΡΑ κατέκτησε επίσης και το Ειδικό Βραβείο Πρωτοτυπίας- Καινοτομίας.

Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, τις προπονήτριες και τους προπονητές τους και στους γονείς των παιδιών για τη στήριξη και την αγάπη τους. 

Καλή συνέχεια και στις υπόλοιπες διοργανώσεις !!!