Εξετάσεις Αγγλικών Cambridge για τις τάξεις: Γ'-Δ'-Ε' Δημοτικού.

Εξετάσεις Αγγλικών Cambridge για τις τάξεις: Γ'-Δ'-Ε' Δημοτικού.

από Αλεξάνδρα Κωνσταντοπούλου -
Αριθμός απαντήσεων: 0

Μαρούσι, 14/3/19

Εξετάσεις Αγγλικών Cambridge Young Learners English Tests

Αγαπητοί Γονείς,

Όπως είναι γνωστό τα διπλώματα Αγγλικής γλωσσομάθειας του Cambridge ESOL έχουν διεθνή αναγνώριση και εξασφαλίζουν στους κατόχους τους την πιστοποίηση του επιπέδου ικανότητας χειρισμού της Αγγλικής γλώσσας. Κάθε χρονιά έτσι και φέτος δίνουμε τη δυνατότητα στους μαθητές να συμμετέχουν στις Εξετάσεις του Cambridge.

 Τα διπλώματα Y.L.E– Young Learners τοποθετούνται στο επίπεδο Α1 του Κοινού Ευρωπαϊκού Πλαισίου Αναφοράς και διαχωρίζονται σε τρία επίπεδα:

Starters:      Γ’   Τάξη,

Movers:        Δ’  Τάξη,

Flyers:         Ε’   Τάξη.

Οι εξετάσεις καλύπτουν τις τέσσερις γλωσσικές δεξιότητες - ακρόαση, ομιλία, ανάγνωση και γραφή – με έμφαση στην ικανότητα ομιλίας (για κάθε παιδί προβλέπεται και μια σύντομη προφορική εξέταση με εξεταστή).

 

Οι γραπτές και προφορικές εξετάσεις έχουν προγραμματιστεί για την Κυριακή 19 Μαΐου 2019 και θα διεξαχθούν στο Σχολείο μας υπό την εποπτεία και την επιτήρηση καθηγητών του Βρετανικού Συμβουλίου.

 Οι μαθητές μας από άποψη  ύλης  βρίσκονται σε πιο  προχωρημένο επίπεδο  σε σχέση με τις απαιτήσεις των εξετάσεων, εφόσον διαγωνίζονται στο πτυχίο που αντιστοιχεί στην τάξη τους. 

Το Μάιο θα πραγματοποιηθούν  δίωρα   μαθήματα προσομοίωσης εξετάσεων  με σκοπό την καλύτερη δυνατή προετοιμασία των παιδιών μας για τη διαδικασία. Στα μαθήματα αυτά μπορούν να συμμετέχουν προαιρετικά όσοι μαθητές θα λάβουν μέρος στις εξετάσεις.

  Έξοδα για τα πτυχία Starters,Movers,Flyers  είναι 64 €.

(Εξέταστρα & λειτουργικά)

Οι αιτήσεις συμμετοχής στις εξετάσεις και το ποσό της συμμετοχής  θα πρέπει να καταβληθούν στη γραμματεία του Σχολείου μέχρι την Πέμπτη 21/3/2019.

  •  Για κάθε μαθητή θα εκδοθεί ξεχωριστή απόδειξη από το Βρετανικό Συμβούλιο.
  • Οι καθηγητές των Αγγλικών είναι στη διάθεσή σας για να απαντήσουν σε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τις εξετάσεις.

Ακολουθεί επισυναπτόμενο αρχείο με την αίτηση συμμετοχής.

Σημείωση:Για να μπορείτε να δείτε τα επισυναπτόμενα αρχεία μιας ανάρτησης στην περίπτωση που  χρησιμοποιείτε την εφαρμογή "Μoodle" θα πρέπει να πατάτε τον "τίτλο" της ανάρτησης. Όχι τον "συντάκτη" της ανάρτησης , ούτε μόνο την "προβολή".

 

Από τη Διεύθυνση.

 

 


(Edited by Βάσια Κωνσταντοπούλου - original submission Thursday, 14 March 2019, 1:38 PM)