ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ

από Αλεξάνδρα Κωνσταντοπούλου -
Αριθμός απαντήσεων: 0

Μαρούσι, 13/3/2018

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ

 

Αγαπητοί Γονείς,

Ακολουθεί το πρόγραμμα εκδηλώσεων για την 25η Μαρτίου


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24/3/18

Την Παρασκευή , σύμφωνα με εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας, σε όλα τα σχολεία θα γίνουν μόνο εορταστικές εκδηλώσεις. Για να μη δημιουργηθεί πρόβλημα ωραρίου στους εργαζόμενους γονείς, τα παιδιά θα παραμείνουν και μετά το τέλος της γιορτής στο Σχολείο για φύλαξη και θα επιστρέψουν το μεσημέρι στην κανονική τους ώρα.   Την ημέρα αυτή τα μαθήματα δε θα πραγματοποιηθούν, συνεπώς η παρουσία των παιδιών δεν κρίνεται υποχρεωτική. Παρακαλούμε πολύ να ενημερώσετε τη συνοδό σας, την Πέμπτη το πρωί, αν το σχολικό θα παραλάβει το παιδί σας την επόμενη ημέρα.

Οι προαιρετικές δραστηριότητες θα γίνουν κανονικά.


ΣΑΒΒΑΤΟ 24/3/18

Το Σάββατο το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο του Σχολείου μας θεατρική παράσταση για τον εορτασμό της Εθνικής μας Επετείου. Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας την προσπάθεια των μαθητών της ΣΤ’ Τάξης και της χορωδίας μας.


ΣΤ1 :  Ώρα προσέλευσης από 17.00.  Ώρα έναρξης:  17.30

ΣΤ2 :  Ώρα προσέλευσης από 18.30.  Ώρα έναρξης:  19.00



ΚΥΡΙΑΚΗ 25/3/18

Την Κυριακή  τα παιδιά του Νηπιαγωγείου και οι μαθητές της Δ’, Ε’ και ΣΤ’ Τάξης θα συμμετέχουν στην παρέλαση. Διευκρινίζουμε ότι η παρέλαση είναι υποχρεωτική μόνο για τους μαθητές της Ε’ και ΣΤ’ Τάξης.

Οι μαθητές της Α’, Β’ και Γ’ Τάξης δε λαμβάνουν μέρος στην παρέλαση.

Τα σχολικά λεωφορεία θα παραλάβουν μόνο τα παιδιά που θα λάβουν μέρος, κατόπιν συνεννόησης με τη συνοδό σας για την ακριβή ώρα. Οι γονείς που επιθυμείτε να φέρετε οι ίδιοι τα παιδιά σας, ενημερώνετε επίσης τη συνοδό σας. Παρακαλούμε πολύ σε αυτή την περίπτωση να προσέλθετε στο Σχολείο από τις 10.30 π.μ. έως τις 11.00 π.μ. το αργότερο και όχι απευθείας στο δρόμο της παρέλασης.

Η παρέλαση θα αρχίσει στις 12.15 και θα γίνει στον κεντρικό δρόμο της Πεύκης, στη Λ. Ειρήνης, με κατεύθυνση προς Μαρούσι.

Για τα παιδιά του Νηπιαγωγείου η αφετηρία είναι στη γωνία της Λ. Ειρήνης και Κουντουριώτου (στο κατάστημα Γερμανός).

Για τους μαθητές του Δημοτικού η αφετηρία είναι 200μ. πιο πίσω (προς Ηράκλειο), γωνία Λ. Ειρήνης και Δημάρχου Τρυπιά, απέναντι από το 1ο Λύκειο Πεύκης (στο κατάστημα της Alpha Bank).

Οι γονείς πρέπει να παραλάβουν τα παιδιά τους, αφού τελειώσει η παρέλαση, στο σημείο τερματισμού : Λ. Ειρήνης και Χρυσοστόμου Σμύρνης (Τράπεζα Πειραιώς). Η παράδοση των μαθητών στους γονείς γίνεται από τον εκπαιδευτικό κάθε τάξης.


Σε περίπτωση που κάποιος μαθητής του Δημοτικού δεν έχει τη στολή παρέλασης του Σχολείου ή κάποιο μέρος της, πρέπει να επισκεφθεί άμεσα το συνεργαζόμενο κατάστημα School Fashion, στη δ/νση : Νικ.Πλαστήρα 6, Μαρούσι, τηλ: 210-8063597. Κονκάρδα με το σήμα του Σχολείου (κόστος 2€) μπορείτε να προμηθευτείτε από τη Γραμματεία μας, όπως επίσης και φουλάρι (3€), μπερέ (5€), γάντια (3€), γραβάτα (5€). Σε περίπτωση βροχής την ώρα της παρέλασης, η παρέλαση ματαιώνεται και τα παιδιά επιστρέφουν με τα σχολικά λεωφορεία στο Σχολείο από όπου και θα τα παραλάβετε από τις τάξεις τους.



Από τη Διεύθυνση