ΕΝΑΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ... ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ

ΕΝΑΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ... ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ

από Αλεξάνδρα Κωνσταντοπούλου -
Αριθμός απαντήσεων: 0

Η Ελληνοαγγλική Αγωγή έχει τη χαρά να ανακοινώσει την πραγματοποίηση ομιλίας από τον Στέλιο Μαλακόπουλο, πρωταθλητή παραολυμπιακών αγώνων του στίβου και κάτοχο παγκοσμίων ρεκόρ, τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου. 

Ο Στέλιος, ο οποίος αποτελεί πρότυπο δύναμης και αφοσίωσης, θα μοιραστεί με τους μαθητές και τις μαθήτριες καθώς και με το προσωπικό του σχολείου τις εμπειρίες του από τον αθλητισμό και τη ζωή, δίνοντας έμφαση στη σημασία της θέλησης και της ανθεκτικότητας (resilience).

Η ομιλία αυτή θα προσφέρει στα παιδιά μια μοναδική ευκαιρία να εμπνευστούν από έναν αθλητή που έχει ξεπεράσει πολυάριθμες προκλήσεις, καταφέρνοντας να διακριθεί στο υψηλότερο επίπεδο. Ο Στέλιος θα αναφερθεί στο πώς ο αθλητισμός μπορεί να λειτουργήσει ως μέσο προσωπικής ανάπτυξης, ενδυνάμωσης και ενσωμάτωσης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο θέατρο του σχολείου στους μαθητές και στις μαθήτριες της Α΄Γυμνασίου και της Στ' τάξης. Θα ακολουθήσει συζήτηση με τον καλεσμένο μας.

Ενθαρρύνουμε τα παιδιά να προετοιμάσουν ερωτήσεις, ώστε να αξιοποιήσουν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα από τη συζήτηση.