ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΟΔ.ΕΛΥΤΗ- ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ - ΓΙΟΡΤΗ ΡΥΘΜΙΚΗΣ

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΟΔ.ΕΛΥΤΗ- ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ - ΓΙΟΡΤΗ ΡΥΘΜΙΚΗΣ

από Αλεξάνδρα Κωνσταντοπούλου -
Αριθμός απαντήσεων: 0

Οι εκδηλώσεις λήξης του σχολικού έτους  ξεκίνησαν με εντατικούς ρυθμούς, πλημμυρίζοντας το Σχολείο μας με δημιουργικές παρουσιάσεις, γνώση, χαρά, μουσική... χτίζοντας αναμνήσεις που θα συνοδεύουν μικρούς και μεγάλους για πάντα.

Το Σάββατο 25/5 οι μαθητές της Δ ΄τάξης παρουσίασαν  αφιέρωμα στον Έλληνα νομπελίστα ποιητή, Οδυσσέα Ελύτη.  Ένα διαθεματικό  prοject  που έδωσε τη δυνατότητα στα παιδιά να έρθουν σε επαφή με τη ζωή και το έργο του μεγάλου μας ποιητή.  Μέσα από ένα σύνολο δραστηριοτήτων μουσικής, θεατρικών δρώμενων,  οπτικοακουστικού υλικού, με τη βοήθεια της πληροφορικής και των εικαστικών τα παιδιά μας παρουσίασαν τη ζωή  και το έργο του μεγάλου αυτού Έλληνα.

Μια εκδήλωση που  συγκίνησε το κοινό και καταχειροκροτήθηκε.





Την Κυριακή 26/5/24 σειρά είχε το τμήμα μουσικών σπουδών

Τα παιδιά που μαθητεύουν στο πιάνο και στη κιθάρα συμμετείχαν στη  μουσική συναυλία που πραγματοποιήθηκε στο Θέατρο  του Σχολείου.





Την Τετάρτη 22/5/2024 πραγματοποιήθηκε  η γιορτή ρυθμικής όλων των τμημάτων του Σχολείου από το Νηπιαγωγείο μέχρι τη Στ' τάξη.  Ανοικτά μαθήματα προπόνησης για τα νηπιάκια μας, εξαιρετικά πρόγραμματα ρυθμικής με ακροβατικές ασκήσεις από τα τμήματα του Δημοτικού καθώς και το τμήμα Σύγχρονου χορού.


 


Η γιορτή ξεκίνησε με την ομάδα "Επίλεκτα" του αθλητικού μας συλλόγου.

 Ακολούθησαν οι αθλήτριες της Α΄ τάξης.


 

Το τμήμα Σύγχρονου Χορού.


Οι αθλήτριες της Β΄ τάξης.



Και οι αθλήτριες από Γ'- Στ' τάξη.