ΟΔΗΓΙΕΣ -ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ -ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ -ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ -ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

από Αλεξάνδρα Κωνσταντοπούλου -
Αριθμός απαντήσεων: 0

Αγαπητοί μας Γονείς,

 

Η ημέρα της καλοκαιρινής μας γιορτής πλησιάζει.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που θα έχουμε την ευκαιρία να μοιραστούμε μαζί σας στιγμές χαράς, στιγμές  γιορτής, στιγμές που δημιουργούν  σχολικές αναμνήσεις. 

Ακολουθούν αναλυτικές βοηθητικές οδηγίες και επισημάνσεις.


 ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

Το ανοικτό γήπεδο ποδοσφαίρου Ηρακλείου, είναι ένα γήπεδο που ανακαινίστηκε πρόσφατα και έχει χρησιμοποιηθεί για τις γυμναστικές μας επιδείξεις πολλές φορές στο παρελθόν. Το 2019 επιλέχθηκε το κλειστό γήπεδο Γαλατσίου που είχε επίσης σημαντικά πλεονεκτήματα (parking), ωστόσο από πέρυσι επιστρέψαμε στην επιλογή ανοικτού γηπέδου. Η χωρητικότητα του γηπέδου είναι σημαντική ωστόσο συστήνουμε να παραμείνετε συνετοί στα επιπλέον άτομα που θα καλέσετε.

Οι παππούδες και οι γιαγιάδες μπορούν να προσέλθουν στην εκδήλωση γνωρίζοντας ωστόσο ότι πρόκειται για μια γιορτή με πολύ κόσμο. Θα έχουν τη δυνατότητα να καθίσουν στις καρέκλες που τοποθετούμε εντός του γηπέδου για να μην ταλαιπωρούνται στις κερκίδες.

Το γήπεδο Ηρακλείου βρίσκεται σχετικά κοντά στο Σχολείο. Η είσοδός του είναι από την οδό Πρασίνου Λόφου. Ο κοντινότερος κεντρικός δρόμος είναι η λεωφόρος Πλαπούτα.  Θα πρέπει να είστε ενήμεροι ότι υπάρχει μικρός χώρος δεξιά του γηπέδου  για parking που γεμίζει εξαιρετικά γρήγορα. Θα πρέπει να αναζητήσετε parking στους δρόμους πλησίον του γηπέδου. Η απόσταση  από τη Λ. Πλαπούτα επισημαίνουμε ότι είναι μικρή. Οι γονείς και τα παιδιά  του Β’ μέρους  μπορούν να προσέλθουν στο γήπεδο το αργότερο μέχρι τις  20.30.  Μπορούν φυσικά να προσέλθουν από την έναρξη της γιορτής και να παρακολουθήσουν την εκδήλωση μαζί με τα παιδιά τους από τις κερκίδες.

 

Επισημαίνουμε σε όλους τους συμμετέχοντες ότι στην περιοχή λόγω της εκδήλωσης θα υπάρχει σημαντική κίνηση και αντίστοιχα σημαντική δυσκολία στο parkingZητούμε από όλους  κατανόηση,  υπομονή  και συνεργασία.

 

Η γιορτή μας θα ξεκινήσει στις 19.15 και αποτελείται από 2 μέρη. Εκείνη την ώρα το γήπεδο (υπό κανονικές καιρικές συνθήκες) έχει ζέστη και ήλιο στο μέρος των θεατών περίπου μέχρι και τις 20.00.  Το κυλικείο του γηπέδου θα είναι ανοικτό. Η εκδήλωση καλύπτεται με video και φωτογραφίες.

 

Α ΜΕΡΟΣ

Στο Α’ μέρος συμμετέχουν τα παιδιά του Νηπιαγωγείου, της Α΄-Β΄-Γ΄ τάξης, καθώς και τα κορίτσια ρυθμικής (Γ-Στ). Τα παιδιά του Α΄ μέρους συγκεντρώνονται από τους εκπαιδευτικούς τους εντός του γηπέδου μέχρι τις 19.00.

  • Οι γονείς παρακολουθούν την εκδήλωση από τις κερκίδες.
  • Μετά  τη λήξη του  Α’ μέρους  και την έναρξη της παρέλασης του Β’ μέρους μόνο οι μαθητές  της Β’-Γ΄ τάξης θα συγκεντρωθούν στο γήπεδο του τένις για την  παραλαβή  από τους γονείς τους.
  •  Τα παιδιά του Νηπιαγωγείου και της Α’ τάξης  θα μεταφερθούν στο χώρο του τένις αμέσως μετά το τέλος του προγράμματος τους για να τα παραλάβετε.
  • Η πρόσβαση για το χώρο του τένις είναι από τις κερκίδες και όχι μέσα από το γήπεδο.

Σημαντική ενημέρωση : Απαγορεύεται η ανεξέλεγκτη παραμονή των παιδιών εντός του γηπέδου κατά τη διάρκεια του 2ου μέρους, της εκδήλωσης διότι δημιουργούνται προβλήματα στην εκτέλεση των προγραμμάτων. Τα παιδιά θα πρέπει να επιβλέπονται και να κάθονται μαζί με  τους γονείς τους.


Β ΜΕΡΟΣ

Στο Β’ μέρος συμμετέχουν  οι μαθητές/τριες της Δ΄-Ε΄-Στ΄ τάξης, καθώς και τα κορίτσια ρυθμικής της Β΄ Δημοτικού.

Οι γονείς και τα παιδιά  του Β’ μέρους  μπορούν να προσέλθουν στο γήπεδο το αργότερο μέχρι τις 20.30.

Φυσικά μπορούν να προσέλθουν από την έναρξη της γιορτής στις 19.15 και να παρακολουθήσουν την εκδήλωση με τα παιδιά τους από τις κερκίδες.

  • Οι μαθητές του Β’ μέρους (Δ’-Ε’-ΣΤ’) εφόσον βρίσκονται στο γήπεδο παραμένουν συνοδευόμενοι από τους γονείς μέχρι τις 20.00.   Από τις 20.00 -20.30 θα συγκεντρωθούν στο χώρο του τένις όπου και θα τους περιμένουν οι εκπαιδευτικοί.
  • Η πρόσβαση για το χώρο του tennis  είναι από τις κερκίδες και όχι μέσα από το γήπεδο.
  • Οι γονείς παρακολουθούν την εκδήλωση από τις κερκίδες.
  • Στη λήξη της γιορτής θα υπάρχουν πυροτεχνήματα.
  • Ακολουθεί επισυναπτόμενα το πρόγραμμα της γιορτής.

 

Ομάδες Ρυθμικής.

Τα κορίτσια που συμμετέχουν στις ομάδες ρυθμικής έρχονται ντυμένα με τα ρούχα του προγράμματος που προηγείται. Τα μαλλιά τους ωστόσο πρέπει να είναι από την αρχή πιασμένα σε κότσο ρυθμικής. Στο πρόγραμμα της ρυθμικής φορούν τη στολή και μπαλετίνια.

Έχουν μαζί τους σε σακούλα που αναγράφει το ονοματεπώνυμο τους την εμφάνιση που έπεται. Παραδίδουν τη σακούλα στου εκπαιδευτικούς της τάξης. Για την αλλαγή στα κορίτσια θα υπάρχει βοηθητικό προσωπικό. 

 Θερμή παράκληση να ακολουθήσετε τις οδηγίες για να βοηθήσετε στην ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης.

 

Σας περιμένουμε όλους να αγκαλιάσετε την προσπάθεια των παιδιών μας

 με το πιο ζεστό σας χειροκρότημα.