«ΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΜΑΣ»

«ΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΜΑΣ»

από Αλεξάνδρα Κωνσταντοπούλου -
Αριθμός απαντήσεων: 0

Αγαπητοί Γονείς, 

Τα  παιδιά του νηπιαγωγείου μας αναλαμβάνουν δράση, με στόχο την ευαισθητοποίηση της σχολικής και ευρύτερης κοινότητας σε θέματα που αφορούν τη μη σπατάλη του νερού και την προστασία του πολύτιμου αυτού φυσικού πόρου.

Στο πλαίσιο αυτό μας  επισκέφτηκε  ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης, κος Αναστάσιος Μαυρίδης. 

Τα ερωτήματά τους προς τον κο Μαυρίδη πολλά:

·        Γιατί είστε Δήμαρχος σε δύο Δήμους;

·        Τι σημαίνει συμβούλιο;

·        Γιατί το δημοτικό συμβούλιο λέγεται δημοτικό;

·        Τι σημαίνει πολιτικός γάμος;

·        Έχετε ψηλό κτήριο;

·        Πόσους βοηθούς έχετε στο Δημαρχείο;

·        Πώς ξέρετε όλους τους ανθρώπους του Δήμου;

    

Ο Δήμαρχος απάντησε σε όλα με μεγάλη προθυμία.

Τα παιδιά του  έδωσαν το  έντυπο του οικοκώδικα, ενός συνόλου  δηλαδή από συμβουλές για εξοικονόμηση νερού, που έφτιαξαν με μεγάλο ζήλο, όπως και το γράμμα με τις προτάσεις τους για το  Δήμο.

 



Ο κ. Μαυρίδης παρακολούθησε το video με τραγούδι  «Μη σπαταλάτε το νερό!!»  σε πρώτη προβολή!   Το τραγούδι δημιουργήθηκε από τα παιδιά, με την υποστήριξη των εκπαιδευτικών και της μουσικοπαιδαγωγού του νηπιαγωγείου μας, με σκοπό να ακουστεί το σπουδαίο μήνυμά τους, αξιοποιώντας τις καλλιτεχνικές τους ικανότητες (μουσική-τραγούδι-ζωγραφική),αλλά και να αναγνωρίσουν την αξία της προσφοράς και της αλληλεγγύης.

Στο τέλος της εκδήλωσης  υπέγραψε και έγινε μέλος της Περιβαλλοντικής Επιτροπής μας  και μας προσκάλεσε στο δικό του ΄σπίτι΄, το Δημαρχείο.

Τον ευχαριστούμε πολύ που μας τίμησε με την παρουσία του καθώς επίσης και για τα θερμά του λόγια και χειροκρότημα για τις πρωτοβουλίες των παιδιών μας!!