ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ (ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΙΒΟΥ)

ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ (ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΙΒΟΥ)

από v.konstantopoulou eclass -
Αριθμός απαντήσεων: 0


ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ


Αγαπητοί Γονείς

Σας ενημερώνουμε ότι ο Α.Σ. «Spring Atfa Games» διοργανώνει την Κυριακή  7 Μαΐου (πρωινές ώρες) στο Εθνικό προπονητήριο στο ΟΑΚΑ  αγώνες Στίβου, φιλοξενώντας κι άλλους Συλλόγους και Σχολεία.

Επιθυμία μας είναι να συμμετέχουν οι αθλητές της δραστηριότητας (Α΄- Στ΄τάξη) και οι αθλητές της αγωνιστικής ομάδας (Δ- Στ τάξη).

Τα παιδιά θα αγωνιστούν σε ένα άθλημα το οποίο θα επιλέξει ο προπονητής τους ο κος Πλάτων Βούλγαρης. Από Α΄και Δ΄τάξη ταχύτητα ή άλμα εις μήκος και για Ε΄ και Στ΄τάξη ταχύτητα ή αντοχή ή άλμα εις μήκος.

Από εσάς θέλουμε  να μας απαντήσετε ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά μέχρι την Παρασκευή 28/4 έαν επιθυμείτε το παιδί σας να συμμετέχει για να προχωρήσουμε εμείς στη δήλωση συμμετοχής. Κόστος συμμετοχής δεν υπάρχει. Θεατές στους αγώνες επιτρέπονται. Οι αθλητές θα πρέπει να φορούν την καλοκαιρινή φόρμα του Σχολείου μας και να φτάσουν στο χώρο 45 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα. Την επόμενη εβδομάδα θα σας ενημερώσουμε για το άθλημα του παιδιού που δηλώθηκε από τον προπονητή., ώστε βάση προγράμματος  που θα σας αποστείλουμε να κανονίσετε την ώρα άφιξής σας.

 

Από τη Διεύθυνση