ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗN ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗN ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ

από Αλεξάνδρα Κωνσταντοπούλου -
Αριθμός απαντήσεων: 0

Αγαπητοί Γονείς,

Σας υπενθυμίζουμε ότι για πρώτη φορά ο Δήμος Πεύκης-Λυκόβρυσης θα πραγματοποιήσει την παρέλαση σε διαφορετική περιοχή. Ομοίως και το Σχολείο  μας για πρώτη φορά θα παρελάσει στη Δημοτική Κοινότητα Λυκόβρυσης. Μέχρι τώρα όλες οι παρελάσεις του είχαν γίνει στην Πεύκη στη Λ. Ειρήνης.

Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ορίζεται ότι η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου θα πραγματοποιείται στην Πεύκη και η παρέλαση  της 25ης Μαρτίου στη Λυκόβρυση.

 

Σημείο παράταξης:

  • Οι μαθητές όλων των σχολείων (πριν την παρέλαση) θα είναι παραταγμένοι επί της οδού Γρηγορίου Λαμπράκη. *Από το ύψος της κάθετης οδού Πατέλη έως την κάθετη οδ. Ούλωφ Πάλμε.
  • Τα δημόσια Δημοτικά σχολεία προηγούνται στην παράταξη, ακολουθεί το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό μας.
  •  Εκτιμούμε ότι θα είμαστε παραταγμένοι στην Γρ. Λαμπράκη πιο κοντά στην κάθετη οδό Ούλωφ Πάλμε.

 Προσέλευση στο Σχολείο.

  • Την Παρασκευή 25/3/22 τα παιδιά που κάνουν παρέλαση θα έρθουν στο Σχολείο με σχολικό (θα πρέπει να έχει προηγηθεί συνεννόηση του γονέα  με τη συνοδό του σχολικού) ή με τους γονείς τους.
  • Παρακαλούμε πολύ οι γονείς που θα φέρουν οι ίδιοι τα παιδιά να προσέλθουν στο Σχολείο 10:45 (το αργότερο).
  • Τα παιδιά του Νηπιαγωγείου θα φωτογραφηθούν με τις παραδοσιακές στολές τους. Σε περίπτωση που υπάρχει χρόνος θα φωτογραφηθούν και οι μαθητές/τριες του Δημοτικού.
  •   Όλα τα παιδιά που συμμετέχουν θα αναχωρήσουν με στα σχολικά μας για τον χώρο της παρέλασης στις 11.10.

 

Η ώρα έναρξης της παρέλασης έχει οριστεί στις 12:00.

  • Σχετικά με τα μέτρα που ισχύουν για τις παρελάσεις η ανακοίνωση του υπουργείο Παιδείας αναφέρει: «Σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα, υπάρχει ισχυρή σύσταση για χρήση μάσκας σε εξωτερικούς χώρους, εφόσον υπάρχει συνάθροιση και συνωστισμός. Επομένως, τόσο κατά την προσέλευση όσο και κατά τη διάρκεια της παρέλασης αλλά και της αποχώρησης, θα πρέπει οι πολίτες να φορούν μάσκα εφόσον υπάρχει συνωστισμός, σε αντίθεση όμως με τους παρελαύνοντες.  Όσοι παρελάσουν, ωστόσο, θα πρέπει  να φορούν κανονικά τις μάσκες τους τόσο πριν όσο και μετά την παρέλαση της 25ης Μαρτίου.

 

Λήξη της παρέλασης-Παραλαβή Μαθητών.

  • Ο τερματισμός είναι κοινός για όλους τους συμμετέχοντες και είναι η πλατεία της Λυκόβρυσης στη συμβολή των οδών Γρηγορίου Λαμπράκη και Αγίας Βαρβάρας.
  • Η πρόθεσή μας είναι  να ανέβουμε μετά τη λήξη της παρέλασης πάνω στην πλατεία και να σας παραδώσουμε τα παιδιά με ηρεμία και τάξη.
  • Παρακαλούμε πολύ οι γονείς να παραλαμβάνουν τα παιδιά τους από τους συνοδούς εκπαιδευτικούς.

 

Σας περιμένουμε να καμαρώσουμε τα παιδιά μας και να χειροκροτήσουμε θερμά την προσπάθεια τους.

 

Από τη Διεύθυνση