ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΛΛΑΓΗ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΛΛΑΓΗ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ

από g.zaxaraki eclass -
Αριθμός απαντήσεων: 0

Αγαπητοί Γονείς,

Την Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022, σύμφωνα με εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας, σε όλα τα σχολεία θα γίνουν μόνο εορταστικές εκδηλώσεις. Για να μη δημιουργηθεί πρόβλημα ωραρίου στους εργαζόμενους γονείς, τα παιδιά θα παραμείνουν και μετά το τέλος της γιορτής στο Σχολείο για φύλαξη και θα επιστρέψουν το μεσημέρι στην κανονική τους ώρα.

Η γιορτή θα γίνει εσωτερικά σε κάθε τάξη. Την ημέρα αυτή τα μαθήματα δε θα πραγματοποιηθούν, συνεπώς η παρουσία των παιδιών δεν κρίνεται υποχρεωτική. Παρακαλούμε πολύ να ενημερώσετε τη συνοδό σας, την Τετάρτη το πρωί, αν το σχολικό θα παραλάβει το παιδί σας την επόμενη μέρα. Οι προαιρετικές δραστηριότητες θα γίνουν κανονικά.

Την Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο του Σχολείου μας θεατρική παράσταση για τον εορτασμό της Εθνικής μας Επετείου.

 Προσκαλούμε τους γονείς των μαθητών της ΣΤ' Τάξης να τιμήσουν με την παρουσία τους την προσπάθεια των μαθητών της ΣΤ Τάξης. Θα αναρτηθεί αναλυτική ενημέρωση στα καθηκοντολόγια των τμημάτων.

ΣΤ2 :  Ώρα προσέλευσης από 17.30 - Ώρα έναρξης:  18.00

ΣΤ1 :  Ώρα προσέλευσης από 19.15 - Ώρα έναρξης:  19.45

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25/3/22

Την Παρασκευή 25 Μαρτίου 2022 τα παιδιά του Νηπιαγωγείου και οι μαθητές της Δ’, Ε’ και ΣΤ’ Τάξης θα συμμετέχουν στην παρέλαση. Διευκρινίζουμε ότι η συμμετοχή στην παρέλαση είναι προαιρετική  για τη φετινή σχολική χρονιά λόγω της πανδημίας.

Οι μαθητές της Α’, Β’ και Γ’ Τάξης δε λαμβάνουν μέρος στην παρέλαση.

  • Τα σχολικά λεωφορεία θα παραλάβουν μόνο τα παιδιά που θα λάβουν μέρος, κατόπιν συνεννόησης με τη συνοδό σας για την ακριβή ώρα. 
  • Οι γονείς που επιθυμείτε να φέρετε οι ίδιοι τα παιδιά σας, ενημερώνετε επίσης τη συνοδό σας. Παρακαλούμε πολύ σε αυτή την περίπτωση να προσέλθετε στο Σχολείο από τις 10.30 π.μ. έως τις 11.00 π.μ. το αργότερο και όχι απευθείας στο δρόμο της παρέλασης.

Επισήμανση : Η παρέλαση της 25ης Μαρτίου αλλάζει περιοχή. Δε θα γίνει στην Πεύκη αλλά στην κοινότητα Λυκόβρυσης,  επί της οδού Γρηγορίου Λαμπράκη στις 12.00.

  • Η αφετηρία είναι στη γωνία της Γρ. Λαμπράκη και Πατέλη, μετά από τα Δημόσια Δημοτικά Σχολεία.
  • Οι γονείς πρέπει να παραλάβουν τα παιδιά τους, αφού τελειώσει η παρέλαση, στο σημείο τερματισμού : στην Πλατεία Λυκόβρυσης, στη συμβολή των οδών Γρηγορίου Λαμπράκη και Αγίας Βαρβάρας. 
  • Η παράδοση των μαθητών στους γονείς γίνεται από τον εκπαιδευτικό κάθε τάξης.

Σε περίπτωση που κάποιος μαθητής του Δημοτικού δεν έχει τη στολή παρέλασης του Σχολείου ή κάποιο μέρος της, πρέπει να επικοινωνήσει άμεσα με το συνεργαζόμενο κατάστημα SW EXCLUSIVE  και να παραγγείλει αυτό που χρειάζεται είτε μέσω της ιστοσελίδας www.schoolfashion.gr ή να επικοινωνήσει στο τηλέφωνο 6948-107189 και 2114037237.

Κονκάρδα με το σήμα του Σχολείου (κόστος 3€) μπορείτε να προμηθευτείτε από τη Γραμματεία μας, όπως επίσης και φουλάρι (3€), μπερέ (5€), γάντια (3€), γραβάτα (5€).

Σε περίπτωση βροχής την ώρα της παρέλασης, η παρέλαση ματαιώνεται και τα παιδιά επιστρέφουν με τα σχολικά λεωφορεία στο Σχολείο από όπου και θα τα παραλάβετε από τις τάξεις τους.

 

Από τη Διεύθυνση


(Edited by Αλεξάνδρα Κωνσταντοπούλου - original submission Friday, 18 March 2022, 3:02 PM)

(Edited by Αλεξάνδρα Κωνσταντοπούλου - original submission Friday, 18 March 2022, 3:02 PM)

(Edited by Αλεξάνδρα Κωνσταντοπούλου - original submission Friday, 18 March 2022, 3:02 PM)

(Edited by Βάσια Κωνσταντοπούλου - original submission Friday, 18 March 2022, 3:02 PM)