ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ

από v.konstantopoulou eclass -
Αριθμός απαντήσεων: 0


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ

 

Αγαπητοί Γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι το Σχολείο μας θα λειτουργήσει κανονικά την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου με πλήρες ωράριο. Οι προαιρετικές δραστηριότητες θα γίνουν κανονικά. Πρώτη ημέρα λειτουργίας μετά τις διακοπές είναι η Δευτέρα 10 Ιανουαρίου.

Η Γραμματεία μας θα είναι ανοιχτή  τις εργάσιμες ημέρες κατά τη διάρκεια των εορτών με ωράριο 8.00 έως 16.00.

Τα προαιρετικά, φροντιστηριακά μαθήματα Αγγλικών και Αρχαίων Ελληνικών, όπως και η Ακαδημία Ποδοσφαίρου  θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους το Σάββατο 8 Ιανουαρίου. Όσα παιδιά συμμετέχουν θα πρέπει οπωσδήποτε να υποβληθούν σε self test (εντός 24 ωρου) και να έχουν μαζί τους τη δήλωση αρνητικού αποτελέσματος ή  πιστοποιητικό νόσησης.

Να σας ευχαριστήσουμε θερμά για της στήριξή σας στο φιλανθρωπικό οργανισμό «Κάνε μια ευχή». Αγκαλιάσατε και φέτος την προσπάθεια με πολλή αγάπη. Στολίσαμε Χριστουγεννιάτικα δέντρα και δημιουργήσαμε τεράστιες καρδιές στις πόρτες των αιθουσών με τα αστεράκια που αγόρασαν τα παιδιά μας. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι θα κατορθώσουμε και φέτος να πραγματοποιήσουμε την ευχή ενός παιδιού και να γεμίσουμε την καρδούλα του με ζεστασιά και χαμόγελα.

Τέλος σας ζητούμε να συνδράμετε στην προσπάθειά μας για τη στήριξη των Κοινωνικών Παντοπωλείων και Φαρμακείων των Δήμων Αμαρουσίου, Ηρακλείου και Πέυκης Λυκόβρυσης.

Έχετε τη δυνατότητα και κατά τη διάρκεια των Εορτών, ώρες γραμματείας.

Σας ευχόμαστε ολόψυχα Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το νέο Έτος με υγεία και Πρόοδο. Να περάσετε όμορφες χαρούμενες και ξένοιαστες στιγμές που όλοι χρειαζόμαστε και έχουμε πραγματικά ανάγκη και με το καλό να επιστρέψουμε όλοι υγιείς και ξεκούραστοι.

                                                                                    Από τη Διεύθυνση