ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 27/10/2021 ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 27/10/2021 ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

από v.konstantopoulou eclass -
Αριθμός απαντήσεων: 0

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 27/10/2021

ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

  

 Αγαπητοί Γονείς,

Την Τετάρτη  27 Οκτωβρίου 2021, σύμφωνα με εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας,  σε όλα τα σχολεία θα γίνει μόνο γιορτή εσωτερικά στις τάξεις, έως τις 10.00 π.μ., και στη συνέχεια θα αποχωρήσουν οι μαθητές.

Για να μη δημιουργηθεί πρόβλημα ωραρίου στους εργαζόμενους γονείς, όσα παιδιά έρθουν, θα παραμείνουν κανονικά στο σχολείο και μετά τη γιορτή, για φύλαξη, με προσωπικό ασφαλείας και θα επιστρέψουν το μεσημέρι την κανονική τους ώρα. Τα μαθήματα δε θα πραγματοποιηθούν, γι’ αυτό η παρουσία των παιδιών δεν είναι υποχρεωτική. 

Οι προαιρετικές δραστηριότητες θα γίνουν κανονικά.

  • Παρακαλούμε πολύ να ενημερώσετε τη συνοδό του σχολικού σας, την Τρίτη το πρωί, αν θα παραλάβει το σχολικό την επόμενη ημέρα το παιδί σας.
  •  Υπενθυμίζουμε ότι δεν επιτρέπονται αλλαγές στα σχολικά δρομολόγια. Οι γονείς μπορούν εφόσον το επιθυμούν να παραλάβουν εκείνη την ημέρα οι ίδιοι τους μαθητές νωρίτερα από το Σχολείο έχοντας ενημερώσει το γραφείο κίνησης.
  • Το Σάββατο 30 Οκτωβρίου θα γίνουν τα φροντιστηριακά μαθήματα Αγγλικών και Αρχαίων. Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου θα λειτουργήσει κανονικά.


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 28/10/2021

  • Μόνο οι μαθητές της Ε’ & ΣΤ’ Τάξης θα συμμετέχουν στην παρέλαση. Διευκρινίζουμε ότι μόνο για τη φετινή χρονιά  δεν είναι υποχρεωτική για τους μαθητές της Ε’ και ΣΤ’ Τάξης.
  • Τα παιδιά των άλλων τάξεων δε λαμβάνουν μέρος στην παρέλαση. Οι μαθητές του Νηπιαγωγείου λαμβάνουν μέρος στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου προαιρετικά.
  • Την ημέρα της παρέλασης τα σχολικά λεωφορεία θα παραλάβουν μόνο τα παιδιά που θα λάβουν μέρος στην παρέλαση και για την ακριβή ώρα θα συνεννοηθείτε με τις συνοδούς των πρωινών σχολικών. Όσοι γονείς επιθυμείτε να φέρετε οι ίδιοι τα παιδιά σας, ενημερώνετε τη συνοδό σας. Παρακαλούμε πολύ σε αυτή την περίπτωση να προσέλθετε στο Σχολείο από τις 10:30 μέχρι τις 11:00 το αργότερο.
  • Η παρέλαση θα αρχίσει στις 12:15 και θα πραγματοποιηθεί στον κεντρικό δρόμο της Πεύκης, στη Λεωφόρο Ειρήνης.

Αφετηρία:             Λ. Ειρήνης και Δημάρχου Τρυπιά.

                                (Alpha Bank-   απέναντι από το 1ο Λύκειο Πεύκης).

Τερματισμός:        Λ. Ειρήνης και Χρυσοστόμου Σμύρνης.

             (Στο πεζοδρόμιο διαγωνίως απέναντι από το βιβλιοπωλείο «Βιβλιαγορά»).

  • Μετά το πέρας της παρέλασης οι γονείς θα παραλάβουν τα παιδιά τους στο σημείο τερματισμού. Η παράδοση των μαθητών στους γονείς θα γίνεται από τον δάσκαλο κάθε τάξης. Δεν υπάρχουν δρομολόγια σχολικών για την επιστροφή των παιδιών στο σπίτι.
  • Σε περίπτωση που βρέξει λίγο πριν ξεκινήσει η παρέλαση, η παρέλαση θα ματαιωθεί. Εάν συμβεί αυτό οι μαθητές μας θα επιστρέψουν με τα σχολικά στο σχολείο μας και θα τους παραλάβετε από τις τάξεις τους.

Σας υπενθυμίζουμε τέλος ότι στη Γραμματεία υπάρχουν τα παρακάτω είδη της στολής:

            Μπερές: 5€    

            Γάντια: 3€ 

            Φουλάρι: 3 €               

            Γραβάτα: 5€   

            Κονκάρδα (μόνο από τη γραμματεία): 3€

Τα υπόλοιπα είδη μπορείτε να τα βρείτε και σε άλλα καταστήματα εκτός από αυτό που σας έχουμε προτείνει. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι το παντελόνι ή η φούστα και το σακάκι να είναι σκούρα μπλε.

Tα παπούτσια των παιδιών πρέπει να είναι μαύρα ή γκρί (σκούρα) ή  μπλε (σκούρα) και τα κορίτσια να φορούν λευκό καλσόν.


Από τη Διεύθυνση


(Edited by Αλεξάνδρα Κωνσταντοπούλου - original submission Friday, 22 October 2021, 11:35 AM)

(Edited by Αλεξάνδρα Κωνσταντοπούλου - original submission Friday, 22 October 2021, 11:35 AM)