ΚΑΛΗ ΕΠΑΝΕΝΑΡΞΗ !

ΚΑΛΗ ΕΠΑΝΕΝΑΡΞΗ !

από Διαγραμμένος χρήστης -
Αριθμός απαντήσεων: 0

Μαρούσι, 5/5/21

 ΚΑΛΗ ΕΠΑΝΕΝΑΡΞΗ !

 

Αγαπητοί Γονείς,

 Χρόνια Πολλά,  Χριστός Ανέστη!

Με το καλό να ανοίξουν και πάλι τα Σχολεία και τη Δευτέρα 10 Μαΐου να υποδεχθούμε τους μαθητές μας στην «αγκαλιά» μας.

Οι κανόνες που ίσχυαν πριν κλείσουμε, συνεχίζουν να ισχύουν και τώρα που θα ανοίξουμε και επιπλέον μπαίνει στη ζωή μας το self-test. Όλα τα μέλη της σχολικής μας κοινότητας, μαθητές και προσωπικό, θα πρέπει να υποβάλλονται σε self-test.

 To self-test το προμηθεύεστε δωρεάν από τα φαρμακεία δηλώνοντας το ΑΜΚΑ του παιδιού. Από σήμερα μπορείτε να παραλάβετε το πρώτο self-test. Στη συνέχεια, φροντίζετε να το κάνετε εσείς στο παιδί κάθε Κυριακή και κάθε Τετάρτη και αμέσως μετά δηλώνετε το αποτέλεσμα στην ηλεκτρονική πλατφόρμα self-testing.gov.gr και τυπώνετε την κάρτα μαθητή. Εάν δε διαθέτετε εκτυπωτή, μπορείτε να την αντιγράψετε σε ένα φύλλο χαρτί. Την κάρτα μαθητή θα πρέπει να παιδιά να την επιδείξουν στη συνοδό τους πριν εισέλθουν στο σχολικό λεωφορείο ή στον εφημερεύοντα εκπαιδευτικό στην είσοδο του Σχολείου τη Δευτέρα το πρωί και αντίστοιχα την Πέμπτη το πρωί και αυτό θα επαναλαμβάνεται κάθε εβδομάδα.

 Αναλυτικές πληροφορίες περιλαμβάνονται στο συνημμένο.

Ευχόμαστε όλα τα self-tests να έχουν αρνητικό αποτέλεσμα και τη Δευτέρα οι τάξεις μας να γεμίσουν με τα παιδιά μας και να ζωντανέψει η αυλή μας με τις παιδικές τους φωνούλες, που τόσο μας έχουν λείψει.

 Καλή αρχή σε όλους μας και ήρεμη συνέχεια μέχρι το τέλος Ιουνίου.

 

Από τη Διεύθυνση


(Edited by Αλεξάνδρα Κωνσταντοπούλου - original submission Wednesday, 5 May 2021, 4:11 PM)