ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΠΡΩΙΝΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΠΡΩΙΝΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

από Αλεξάνδρα Κωνσταντοπούλου -
Αριθμός απαντήσεων: 0

Μαρούσι,20/11/20

Αγαπητοί Γονείς,

Ακολουθήσαμε για τρεις «κρίσιμες» ημέρες την αλλαγή ωραρίου από το αρχικό  πρωινό μας πρόγραμμα, όπως  μας ζητήθηκε από την Πολιτεία. Ήταν μια  σημαντική δυσλειτουργία για τα ιδιωτικά σχολεία, τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές και τις οικογένειες όλων όσων την εφάρμοσαν.


Από τη Δεύτερα 23/11/20 σύμφωνα με διευκρινιστική εγκύκλιο, το κάθε σχολείο μπορεί να διαμορφώσει το πρόγραμμα που θεωρεί παιδαγωγικά ορθό, αποτελεσματικό και κατάλληλο για τους μαθητές του.

 Σας ευχαριστούμε θερμά για την κατανόηση που επιδείξατε και τη στήριξή σας.

  •  Το πρωινό μας πρόγραμμα (για όλη την υπόλοιπη διάρκεια αναστολής) θα σας αποσταλεί αύριο Σάββατο 21/11/2020 με μια αλλαγή στην ώρα έναρξης. Τα μαθήματα θα ξεκινούν στις 9.00 και 9.30 στο νηπιαγωγείο.
  • Το πρόγραμμα που θα σας αποσταλεί έχει και ψηφιακή μορφή. Το  pdf αρχείο που θα λάβετε μπορείτε είτε να το εκτυπώσετε, είτε να το κρατήσετε αποθηκευμένο στην επιφάνεια εργασίας σας και να κάνετε εισαγωγή στη webex πατώντας στο μάθημα που έχετε κάθε φορά (σύμφωνα με τις οδηγίες).

 

Αγαπητοί Γονείς,

 

Είναι σημαντικό να μεταδώσουμε το μήνυμα στα παιδιά μας ότι ακόμη και τώρα μπορούμε και οφείλουμε να μένουμε αισιόδοξοι. Είναι η κατάλληλη στιγμή να τους διδάξουμε ότι εμείς οι ίδιοι δίνουμε νόημα στα πράγματα ανεξάρτητα από τις εξωτερικές συνθήκες.

Τα παιδιά μας έχουν ανάγκη από τη θετική μας στάση  και από το αίσθημα ότι η ζωή συνεχίζεται.

 

«Εμείς και εσείς μαζί» με δύναμη, σύνεση, αισιοδοξία και προσοχή θα τα καταφέρουμε.


Από τη Διεύθυνση