ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ COVID

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ COVID

από Αλεξάνδρα Κωνσταντοπούλου -
Αριθμός απαντήσεων: 0

Μαρούσι, 9/11/20

Αγαπητοί Γονείς,

 Συνεχίζουμε να  ενημερώνουμε  όλες τις οικογένειες του Σχολείου μας για όλα τα ζητήματα Covid που αφορούν το σχολείο μας.

Ενημερωθήκαμε χθες Κυριακή 8/11/20 το απόγευμα για θετικό αποτελέσματα μοριακού τεστ  σε παιδί του τμήματος Στ1.

Aμέσως αποφασίσαμε την προληπτική αναστολή του τμήματος από σήμερα Δευτέρα 9/11/20 και  προχωρήσαμε χθες το βράδυ  σε απολύμανση του κτιρίου και του σχολικού λεωφορείου.

Το παιδί με το θετικό αποτέλεσμα σύμφωνα με την ενημέρωση που λάβαμε κόλλησε ενδοοικογενειακά και δεν έχει σχέση με τα  προηγούμενα  θετικά περιστατικά του σχολείου.

Σήμερα σύμφωνα με τη γνωμοδότηση της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας  αναστέλλεται  η λειτουργία του τμήματος Στ1 από χθες Κυριακή και για 14 ημέρες.

Σας γνωρίζουμε επίσης ότι η Διεύθυνση Εκπαίδευσης και το Υπουργείο Παιδείας αποφασίζει την αναστολή λειτουργίας μιας σχολικής μονάδας όταν διαπιστώνονται 3 κρούσματα που δεν σχετίζονται μεταξύ τους εντός ή εκτός σχολείου.

Αγαπητοί γονείς σε αυτή την δύσκολη περίοδο είμαστε όλοι σε εγρήγορση για οποιοδήποτε ζήτημα προκύψει. Ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες και να σας κρατάμε ενήμερους για τα δεδομένα που αντιμετωπίζουμε.

Το εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου εξετάστηκε σταδιακά εκ νέου την προηγούμενη εβδομάδα  με δική μας πρωτοβουλία και τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά.

Ωστόσο αυτή την περίοδο όλα τα σενάρια είναι πιθανά και καθημερινά καλούμαστε να ανταποκριθούμε ως σχολική κοινότητα σε διαρκώς μεταβαλλόμενα γεγονότα και πληροφορίες με σύνεση και ψυχραιμία.

Σας καλούμε όλοι να σταθείτε αρωγοί στην προσπάθεια που καταβάλλουμε όλοι μας.

 

Από τη Διεύθυνση

 

 

 

 


(Edited by Βάσια Κωνσταντοπούλου - original submission Monday, 9 November 2020, 1:02 PM)