ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ !!!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ !!!

από Αλεξάνδρα Κωνσταντοπούλου -
Αριθμός απαντήσεων: 0

Μαρούσι, 20/5/20

 

Μέσα σε δύσκολες και αλλιώτικες εποχές τα  λόγια πολλές φορές είναι λίγα για να περιγράψουν τη λέξη ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. !!!

Εκ μέρους όλων  των ανθρώπων του Σχολείου μας  ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!!

 


  • Ευχαριστούμε τους μαθητές μας για το τραγούδι που έμαθαν, τραγούδησαν, βιντεοσκόπησασν και έστειλαν  για να ευχαριστήσουν τους εκπαιδευτικούς,  που όλη αυτή την περίοδο είναι κοντά τους και τους στηρίζουν με αγάπη και ειλικρίνεια.
  • Ευχαριστούμε και τους μαθητές που δεν κατάφεραν να τραγουδήσουν, για πολλούς λόγους, αλλά μας έστειλαν την αγάπη τους μέσω WEBEX, με μηνύματα, ζωγραφιές, φωτογραφίες, …  «κειμήλια» ανεκτίμητα για όλους μας.
  • Ευχαριστούμε τους γονείς που σκέφτηκαν και δημιούργησαν για εμάς το μοναδικό αυτό δώρο μαζί με τα παιδιά τους! Μάθαμε ότι προσπαθήσατε να το κρατήσετε κρυφό και ότι η κοινοποίησή του δεν ήταν μια εύκολη διαδικασία. Για αυτούς που το οργάνωσαν και για όσους μπορεί να μην το έμαθαν ποτέ, εμείς Σας Ευχαριστούμε.
  • Ευχαριστούμε τον κ. Γιώργο Σιτώτη, μαέστρο του Σχολείου μας, τον οποίο οι γονείς προσέγγισαν για να τους βοηθήσει στον τελικό σχεδιασμό του video. “Με μαεστρία» καταφέρατε να μας συγκινήσετε όλους.

 

Τέλος να σας ευχαριστήσουμε  από καρδιάς για τα θερμά και θετικά σας σχόλια, είτε μέσα από επιστολές και μηνύματα, είτε τηλεφωνικά, είτε δια ζώσης.  Ο  δικός σας αυθόρμητος και ειλικρινής λόγος  στηρίζει και ενισχύει την πεποίθησή μας για ένα σχολείο ζεστό, γεμάτο αγάπη και ασφάλεια για όλα τα παιδιά μας.

 

 

Σας ευχαριστούμε και  ευχόμαστε σύντομα… καλή αντάμωση.


Με εκτίμηση

Από τη Διεύθυνση