ΜΙΑ "ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ" ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ

ΜΙΑ "ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ" ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ

από Αλεξάνδρα Κωνσταντοπούλου -
Αριθμός απαντήσεων: 0

Μαρούσι, 11/4/2020

Αγαπητοί Γονείς,

Κάθε χρόνο το Πάσχα οι εκπαιδευτικοί του Σχολείου ετοιμάζουν τα πασχαλινά σοκολατένια αυγά για τους μαθητές μας. Αυτό το Πάσχα οι δάσκαλοι μένουν σπίτι. Για τη δική μας οικογένεια το Σχολείο είναι το δεύτερο σπίτι μας.


Έτσι φέτος τα σοκολατένια αυγά  ετοιμάστηκαν «οικογενειακά» με πολλή αγάπη,  καθώς και με τη συνδρομή των προσώπων  που βρίσκονται  στο γραφείο αυτή την περίοδο.

Αποφασίσαμε να εκμισθώσουμε  ταξί  και να μοιράσουμε το πασχαλινό μας δώρο σε όλους τους μαθητές μας (μιας και με την εταιρείες courier δεν θα μπορούσαν να μας εξασφαλίσουν έγκαιρη διανομή).

Οδηγός του ταξί είναι ο κύριος Δημήτρης Ζουμής.  Από τη Μ. Δευτέρα θα ξεκινήσει η διαδικασία ξεκινώντας από τους μαθητές που μένουν στο Μαρούσι.  Πιστεύουμε ότι η διαδικασία θα ολοκληρωθεί μέχρι και το  Μ. Σάββατο. Δυστυχώς λόγω συνθηκών δεν μπορεί να είναι κάποιος άλλος μαζί με τον οδηγό του ταξί, οπότε η διανομή θα γίνει αποκλειστικά από ένα άτομο.

Ο κ. Δημήτρης θα χτυπάει το κουδούνι και θα αφήνει τα πασχαλινά αυγά στην εξώπορτα της πολυκατοικίας, έτσι ώστε να μπορέσει να κερδίσει χρόνο.

Αν κάποια οικογένεια  δεν βρίσκεται σπίτι αυτή την περίοδο  ή δεν μπορεί να τα παραλάβει, για οποιοδήποτε λόγο,  θα μας βοηθούσε ιδιαίτερα να μας στείλετε ένα mail στο contact@ellinoagliki.edu.gr  μέχρι και αύριο το βράδυ Κυριακή 12/4/20, έτσι ώστε να μη περάσει το ταξί  από το σπίτι σας.

Δυστυχώς δε θα μπορέσουμε να κάνουμε την αποστολή στις παρακάτω περιοχές: Βούλα, Γλυφάδα, Λαγονήσι, Φάληρο, Καπανδρίτι, Καματερό, Παλλήνη,Ζωγράφου.

Τα πασχαλινά αυγά που θα απομείνουν θα αποσταλούν στο Χαμόγελο του Παιδιού.