ΒΡΑΒΕΥΣΗ «ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ»
Την 4η Απριλίου 2025 πραγματοποιήθηκε ο 19ος Διαγωνισμός «Μαθηματικά και Παιχνίδι» στο πλαίσιο του περιοδικού «Ο Μικρός Ευκλείδης» για μαθητές/τριες της Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης των Δημοτικών σχολείων της χώρας μας με στόχο να έλθουν οι μαθητές/τριες πιο κοντά στα Μαθηματικά και τις εφαρμογές τους.
Το Δ.Σ. της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας διοργανώνει την τελετή απονομής βραβείων του 19ου Διαγωνισμού «Μαθηματικά και Παιχνίδι» για μαθητές/τριες της Ε΄ τάξης και ΣΤ΄ Δημοτικού των σχολείων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας.
Η βράβευση των μαθητών/τριών θα γίνει τμηματικά το Σάββατο 14 Ιουνίου από τις 9.00 έως τις 15.00, στην Αίθουσα Τελετών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, είσοδος Κατεχάκη) σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα: ΕΛΛΗΝΟΑΓΓΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗ 10.30-12.00
Από τη Διεύθυνση