ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΥΘΑΓΟΡΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΥΘΑΓΟΡΑ

από v.konstantopoulou eclass -
Αριθμός απαντήσεων: 0

Η ώρα του επίσημου διαγωνισμού «ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ» πλησιάζει!

Οι ώρες εξέτασης του διαγωνισμού ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ 2023 για το Σάββατο 11 Μαρτίου 2023, είναι οι παρακάτω:

10.00 – 11.30  Τάξεις Ε΄,  ΣΤ  Δημοτικού

12.00 – 13.30  Τάξη Β΄  Δημοτικού

14.00 – 15.30  Τάξεις Γ΄,  Δ Δημοτικού

16.00 – 17.30  Τάξεις Α΄,  Β΄,  Γ΄  Γυμνασίου

Από την Δευτέρα 6-3-2023 όλοι οι μαθητές θα μπορούν να συνεχίσουν να εκτελούν τεστ προσομοίωσης σε διαφορετικά θέματα από αυτά του Σαββάτου 4-3-2023.

Ενημερώνουμε πως την ημέρα των εξετάσεων οι μαθητές δεν θα έχουν την δυνατότητα προβολής των απαντήσεών τους μετά την βαθμολόγησή τους. Αυτό θα είναι δυνατόν από την επομένη (Κυριακή 12-3-2023).

Οδηγίες για την πρόσβαση στην πλατφόρμα του διαγωνισμού επισυνάπτονται.

Προκειμένου να εξοικειωθείτε με τον διαγωνισμό, έχετε τη δυνατότητα από σήμερα να γνωρίσετε το περιβάλλον του διαγωνισμού στην πλατφόρμα.

Όλοι οι γονείς που έχετε δηλώσει συμμετοχή θα πρέπει να έχετε πάρει ένα αυτοματοποιημένο μήνυμα στο email  που έχετε δηλώσει για το διαγωνισμό. Σε αντίθετη περίπτωση καλέστε στη Γραμματεία του Σχολείου για να δούμε  που έχει υπάρξει πρόβλημα και να σας δώσουμε τους κωδικούς.

 Υπενθυμίζεται ότι οι εγγραφές  για τον διαγωνισμό στο σχολείο έχουν ολοκληρωθεί. Εγγραφή σημαίνει ότι ο μαθητής έχει καταβάλει το ποσόν της συνδρομής για το περιοδικό, επομένως έχει καταστεί ενεργός. Οι ανενεργοί μαθητές δεν συμμετέχουν στο διαγωνισμό.  

                                                                                                       Από τη Διεύθυνση