ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

από v.konstantopoulou eclass -
Αριθμός απαντήσεων: 0

Αγαπητοί μας γονείς,

Η Ελληνοαγγλική Αγωγή , θέλοντας να παρέχει όλα τα εργαλεία ελέγχου και πρόληψης για τους μαθητές μας, σε συνεργασία με την εταιρία  Εργομετρικό Κέντρο Life Ergo ΟΑΚΑ.  δημιούργησε  ένα πακέτο αξιολόγησης για όλα τα παιδιά του δημοτικού. Ειδικά μετά την περίοδο του εγκλεισμού λόγω της πανδημίας, πιστεύουμε ότι είναι αναγκαίος και χρήσιμος ο έλεγχος αυτός.

Η αξιολόγηση περιλαμβάνει ανάλυση σωματικής σύστασης για τον προληπτικό έλεγχο της παιδικής παχυσαρκίας καθώς και ψηφιακή ανάλυση βάδισης πελμάτων (πελματογράφημα) με στόχο τον προληπτικό έλεγχο των πελμάτων όλων των παιδιών μας.

Με τα πιο σύγχρονα και εξελιγμένα όργανα μετρήσεων που υπάρχουν στον χώρο του αθλητισμού, το Εργομετρικό Κέντρο Life Ergo ΟΑΚΑ  θα έρθει στο χώρο του σχολείου μας, παρέχοντας ψηφιακές μετρήσεις για το κάθε παιδί ξεχωριστά. Όλοι οι γονείς θα λάβουν αναλυτική ατομική έκθεση από το κέντρο με κόστος 15€ το παιδί . Οι μετρήσεις θα γίνουν κατά τη διάρκεια του πρωινού προγράμματος  το διήμερο 23-24 Ιανουαρίου.

 Οι μετρήσεις αφορούν παιδιά ηλικίας από 6 ετών και πάνω ή από την Α’ Δημοτικού έως και την ΣΤ’ Δημοτικού  

Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου απογευματινή ώρα, το Εργομετρικό Κέντρο Life Ergo ΟΑΚΑ θα διοργανώσει για όλους τους γονείς του Σχολείου μας διαδικτυακή ημερίδα με θεματολογία :

Ø    Ο ρόλος του αθλητισμού στην ψυχολογία και την μαθησιακή διαδικασία των παιδιών - Φρόσω  Πατσού Ph.D, M.Sc -  Ψυχολόγος - Αθλητική Ψυχολόγος

Ø    Η διατροφική διαχείριση των παιδιών μέσα στην οικογένεια . Μύθοι και αλήθειες    -  Ειρήνη Μπαμπαρούτση, PhD Κλινική Διαιτολόγος – Αθλητική Διατροφολόγος

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την ημερίδα ανεξαρτήτως της συμμετοχής του παιδιού σας στις μετρήσεις. Για τη διαδικτυακή συνάντηση θα ακολουθήσει νέα ενημέρωση.

Παρακαλούμε όσοι επιθυμείτε να διενεργηθεί ο εργομετρικός έλεγχος του παιδιού σας, όπως συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα και την αποστείλετε στον/στην εκπαιδευτικό του τμήματός σας ή στη Γραμματεία μας μαζί με το χρηματικό ποσό μέχρι την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου.

                                                                                            Από τη Διεύθυνση

 

                                      ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

Ο/Η κάτωθι υπογράφων/φουσα ____________________________________ γονέας του/της μαθητή/τριας ______________________________________ του τμήματος ____ επιθυμώ το παιδί μου να λάβει μέρος στις μετρήσεις του Εργομετρικού κέντρου Life Ergo OAKA, που θα πραγματοποιηθούν στο χώρο του Σχολείου το διήμερο 23-24 Ιανουαρίου 2023.Γνωρίζω ότι το κόστος συμμετοχής είναι 15€ και ότι το Σχολείο δεν έχει καμία οικονομική σχέση με την εταιρία που το πραγματοποιεί.

            Ημερομηνία                                                       Υπογραφή Γονέα